Povezane vesti

Jedanaest godina u vezi, pa tek onda brak: Zdravko Čolić ispričao kako je upoznao suprugu - "Bilo je biti ili ne biti"

Jedanaest godina u vezi, pa tek onda brak: Zdravko Čolić ispričao kako je upoznao suprugu - "Bilo je biti ili ne biti"

Mondo 14.12.2022
Zdravko Čolić je sa suprugom u srećnom i dugom braku i imaju dve ćerke, ali braku se, kako kaže, dugo opirao. Zdravko Čolić je sa suprugom u srećnom i dugom braku i imaju dve ćerke, ali braku se, kako kaže, dugo opirao. Slavni pevač Zdravko… »
„Prvu devojku sam imao sa skoro 40 godina“: Čola šokirao priznanjem

„Prvu devojku sam imao sa skoro 40 godina“: Čola šokirao priznanjem

Nova 14.12.2022
Zdravko Čolić je otkrio da je prvu devojku imao tek kada je imao oko 30 godina. Slavni pevač je za hrvatske medije ispričao dosta detalja o sebi. „Dosta kasno sam imao prvu devojku. Prva devojka mi je bila već kad sam bio zreo. Krajem tridesetih… »
"Prvu devojku sam imao sa 30 godina": Zdravko Čolić u velikoj ispovesti o braku, bogatstvu i tračevima da je gej

"Prvu devojku sam imao sa 30 godina": Zdravko Čolić u velikoj ispovesti o braku, bogatstvu i tračevima da je gej

Blic 14.12.2022
Pevač Zdravko Čolić u svojoj ispovesti otvoreno je govorio o nepoznatim detaljima iz svog života, i tom prilikom otkrio je da je prvu devojku imao tek u tridesetim. Čola je važio za velikog zavodnika, a mediji su često nagađali sa kim bi jedan od… »
"Prvu devojku sam imao sa 30 godina!" Čolina emotivna ispovest o braku, bogatstvu, udvaranjima i tračevima da je gej! Otvorio…

"Prvu devojku sam imao sa 30 godina!" Čolina emotivna ispovest o braku, bogatstvu, udvaranjima i tračevima da je gej! Otvorio…

Kurir 14.12.2022
Zdravko Čolić nakon duže medijske pauze govorio je za nekoliko hrvatskih medija, pa im je otkrio kako je prvu devojku imao tek u tridesetima. Osim toga, on je istakao da se dugo opirao braku, a da su mu finansije uvek bila slaba tačka, iako je po… »

Vesti dana »