Povezane vesti
Jedanaest godina u vezi, pa tek onda brak: Zdravko Čolić ispričao kako je upoznao suprugu - "Bilo je biti ili ne biti"
Mondo 14.12.2022
Zdravko Čolić je sa suprugom u srećnom i dugom braku i imaju dve ćerke, ali braku se, kako kaže, dugo opirao. Zdravko Čolić je sa suprugom u srećnom i dugom braku i imaju dve ćerke, ali braku se, kako kaže, dugo opirao. Slavni pevač Zdravko Čolić je… »
„Prvu devojku sam imao sa skoro 40 godina“: Čola šokirao priznanjem
Nova 14.12.2022
Zdravko Čolić je otkrio da je prvu devojku imao tek kada je imao oko 30 godina. Slavni pevač je za hrvatske medije ispričao dosta detalja o sebi. „Dosta kasno sam imao prvu devojku. Prva devojka mi je bila već kad sam bio zreo. Krajem tridesetih, prva… »
"Prvu devojku sam imao sa 30 godina": Zdravko Čolić u velikoj ispovesti o braku, bogatstvu i tračevima da je gej
Blic 14.12.2022
Pevač Zdravko Čolić u svojoj ispovesti otvoreno je govorio o nepoznatim detaljima iz svog života, i tom prilikom otkrio je da je prvu devojku imao tek u tridesetim. Čola je važio za velikog zavodnika, a mediji su često nagađali sa kim bi jedan od… »
"Prvu devojku sam imao sa 30 godina!" Čolina emotivna ispovest o braku, bogatstvu, udvaranjima i tračevima da je gej! Otvorio…
Kurir 14.12.2022
Zdravko Čolić nakon duže medijske pauze govorio je za nekoliko hrvatskih medija, pa im je otkrio kako je prvu devojku imao tek u tridesetima. Osim toga, on je istakao da se dugo opirao braku, a da su mu finansije uvek bila slaba tačka, iako je po struci… »
Vesti dana »
Okupljanja povodom godinu dana blokada: Deo studenata Pravnog fakulteta pružio podršku glumcima u Narodnom pozorištu
Euronews pre 25 minutajoš 27 povezanih
Zelenski: Izbori bi mogli da se održe ako se garantuje bezbednost izbornog procesa
N1 Info pre 20 minutajoš 40 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 4 satijoš 34 povezane