Повезане вести

Једанаест година у вези, па тек онда брак: Здравко Чолић испричао како је упознао супругу - "Било је бити или не бити"

Једанаест година у вези, па тек онда брак: Здравко Чолић испричао како је упознао супругу - "Било је бити или не бити"

Мондо 14.12.2022
Здравко Чолић је са супругом у срећном и дугом браку и имају две ћерке, али браку се, како каже, дуго опирао. Здравко Чолић је са супругом у срећном и дугом браку и имају две ћерке, али браку се, како каже, дуго опирао. Славни… »
„Прву девојку сам имао са скоро 40 година“: Чола шокирао признањем

„Прву девојку сам имао са скоро 40 година“: Чола шокирао признањем

Нова 14.12.2022
Здравко Чолић је открио да је прву девојку имао тек када је имао око 30 година. Славни певач је за хрватске медије испричао доста детаља о себи. „Доста касно сам имао прву девојку. Прва девојка ми је била већ кад сам био зрео… »
"Прву девојку сам имао са 30 година": Здравко Чолић у великој исповести о браку, богатству и трачевима да је геј

"Прву девојку сам имао са 30 година": Здравко Чолић у великој исповести о браку, богатству и трачевима да је геј

Блиц 14.12.2022
Певач Здравко Чолић у својој исповести отворено је говорио о непознатим детаљима из свог живота, и том приликом открио је да је прву девојку имао тек у тридесетим. Чола је важио за великог заводника, а медији су често нагађали… »
"Прву девојку сам имао са 30 година!" Чолина емотивна исповест о браку, богатству, удварањима и трачевима да је геј! Отворио…

"Прву девојку сам имао са 30 година!" Чолина емотивна исповест о браку, богатству, удварањима и трачевима да је геј! Отворио…

Курир 14.12.2022
Здравко Чолић након дуже медијске паузе говорио је за неколико хрватских медија, па им је открио како је прву девојку имао тек у тридесетима. Осим тога, он је истакао да се дуго опирао браку, а да су му финансије увек била слаба… »

Вести дана »