Povezane vesti
Bajden bi pobedio Trampa i izgubio od Desantisa
Politika 14.12.2022
Američki predsednik Džo Bajden pobedio bi Donalda Trampa sa sedam odsto razlike u glasovima, ali bi i izgubio od republikanskog guvernera Floride Rona Desantisa sa četiri odsto razlike, pokazuju poslednja istraživanja javnog mnenja. Demokratski… »
De Santis ispred Trampa kao mogući predsednički kandidat republikanaca
Dnevnik 14.12.2022
BOSTON: U anketi o potencijalnim republikanskim kandidatima na narednim predsedničkim izborima u SAD 2024. godine sprovedenoj među pristalicama Republikanske stranke, guverner Floride Ron De Santis vodi ispred bivšeg predsednika Donalda Trampa za 23… »
Ankete pokazuju da glasači republikanaca okreću leđa Trumpu
Slobodna Evropa 14.12.2022
Većina glasača koja naginje Republikanskoj partiji u SAD radije bira guvernera Floride Rona DeSantisa nego bivšeg predsjednika Donalda Trumpa za mogućeg budućeg lidera, kako su pokazala istraživanja javnog mnijenja. Konzervativni glasači sa razlikom 56… »
Republikanci žele Trampovu politiku, ali ne Trampa: Guverner Floride vodi u anketama
Danas 14.12.2022
U novoj anketi potencijalnih republikanskih predsedničkih kandidata 2024. godine, guverner Floride Ron DeSantis ima značajno prednost u odnosu na Donalda Trampa, prenosi Gardijan. Republikanski glasači zadali su značajan udarac egu bivšeg predsednika u… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 1 satjoš 4 povezane
Nafta skočila za skoro 7 odsto nakon što je Tramp rekao da će SAD nastaviti napade na Iran
Nova ekonomija pre 59 minutajoš 33 povezane
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 1 satjoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 44 minutajoš 43 povezane
Milić: Bez ključnih odgovora o Iranu; Janićević: Raketni kapaciteti Teherana znatno umanjeni
RTS pre 34 minutajoš 51 povezana