Повезане вести

Ана рајковић проговорила о наводном скандалу: „Прича је кренула од мени блиских жена!“

Ана рајковић проговорила о наводном скандалу: „Прича је кренула од мени блиских жена!“

Хот спорт 14.12.2022
Приче које су оштро демантоване. Србија није добро прошла на Мундијалу у Катару. Чини се да је један од узрока и оно што се дешавало „око“ репрезентације. Разне приче, трачеви, скандали и слично… У центру баш једног таквог… »
„Пријатељице ми сместиле аферу, моле ме да ћутим“: Ана Рајковић о секс скандалима на Светском првенству

„Пријатељице ми сместиле аферу, моле ме да ћутим“: Ана Рајковић о секс скандалима на Светском првенству

Нова 14.12.2022
Супруга голмана Предрага Рајковића, Ана Рајковић, проговорила је о трачевима који су се ширили, док су се наши спотисти такмичили на Светском првенству у Катару. Породица Рајковић је у тим тренуцима пролазила кроз нимало лепе… »
Ово је занимало целу Србију Огласила се Ана Рајковић: Коначно је откривено ко је "смештао" афере "орловима"

Ово је занимало целу Србију Огласила се Ана Рајковић: Коначно је откривено ко је "смештао" афере "орловима"

Ало 14.12.2022
Жена Предрага Рајковића, Ана, открила је ко је одговран за афере које су током Светског првенства смештане "орловима". - Веома сам разочарана што је прича кренула од жена које сам сматрала блиским, а заправо су ме научилче да ми… »

Вести дана »