Povezane vesti
"Pet dana ne znamo ništa o njemu": Ćerka uhapšenog policajca na Jarinju: Da li moj otac ima neka prava u tom…
Blic 14.12.2022
Ćerka uhapšenog policajca na Jarinju Dejana Pantića, Ivana, danas je poslala apel i molbu, da se porodici omogući da vidi Pantića na kratko, ili da ga čuju, jer sa njim već pet dana nemaju kontakt. - Ja sam Ivana, ćerka Dejana Pantića koga drže… »
Petković: Evropo, kada će Pantiću biti dozvoljeno da vidi porodicu?
Kurir 14.12.2022
Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković je rekao da je danas peti dan kako je Dejan Pantić utamničen u bazi Kosovske policije na Jarinju, a da ga njegova porodica ni na minut nije videla, niti čula. Petković je na Tviteru upitao specijalnog… »
Petković: Jasno je da Kurti spreman na sve, pa i da zgazi i sopstvene propise kada želi da udari na Srbe!
Alo 14.12.2022
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković, oglasio se na Tviteru porukom da je već peti dan kako je Dejan Pantić utamničen u bazi KP, a njegova porodica nije ga videla ni čula ni na minut. - Evropo, kada će ovom srčanom bolesniku… »
Petković: Jasno je da je Kurti spreman na sve, pa i da zgazi i sopstvene propise kada želi da udari na Srbe
Telegraf 14.12.2022
Evropo, kada će ovom srčanom bolesniku biti omogućeno da se čuje i vidi s porodicom, pita Petković. Peti dan kako je Dejan Pantić utamničen u bazi Kosovske policije, a njegova porodica nije ga videla ni čula ni na minut, podseća direktor… »
Vesti dana »
Kurir saznaje: I Nebojša Šurlan vozilom Hitne iz pritvora prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Kurir pre 3 satajoš 86 povezanih
NOVOSADSKA OPOZICIJA: Vlast u Novom Sadu je i zvanično deo narko mafije
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 85 povezanih
Bajden objavljuje sporazum između između izraela i hezbolaha: Potpuni i trajni prekid vatre stupiće na snagu odmah
Kurir pre 21 minutajoš 43 povezane
Tramp preti povećanjem carina Kini, Meksiku i Kanadi: Šta to znači i kakve su reakcije?
Danas pre 4 satijoš 36 povezanih