Povezane vesti
Ispovest Beograđanke zbog koje se tresu društvene mreže: "Sigurna sam da je apsolutno čitav Dorćol čuo moj panični…
Blic 14.12.2022
Strah od paukova i sitnih insekata, koliko god nekome zvučalo smešno, veoma je rasprostranjena pojava. Upravo zbog toga, priča jedne devojke iz Srbije, postala je viralna na društvenim mrežama, ponajviše zahvaljujući načinu na koji je predstavila… »
"Sigurno je čitav dorćol čuo moj panični vrisak": Beograđanka podelila traumatično iskustvo iz stana! Ovom se nije nadala
Kurir 14.12.2022
Jedna Beograđanka objavila je na Reditu priču iz svog života koja je oduševila sve korisnike. Naime, ona je ispričala priču o pauku i kako je uspeo od malog ćoška da se proširi i da je uplaši, veličinom svoje mreže. "Danas sam imala situaciju… »
Vesti dana »
Posle teških uvreda, ruka ruci, nismo vuci, marku se smeši moćna funkcija? Ovako su Tramp i Rubio govorili jedan o drugom, a sada kao da se ništa nije desilo
Kurir pre 2 satajoš 32 povezane
Za sanaciju Gradske kuće u Novom Sadu 120 miliona dinara! Odluka donesena na današnjoj sednici Pokrajinske vlade
Kurir pre 3 satajoš 15 povezanih
I dalje u toku predistražni postupak tužilaštva za tragediju u Novom Sadu, saslušano 66 osoba
Danas pre 29 minutajoš 31 povezana