Povezane vesti
"Bolje da sam mrtva, mogu samo da je: Išamaram!" Aleksandrina majka ogorčena zbog odnosa sa Carem, neće joj biti dobro kada se…
Blic 14.12.2022
Aleksandra Nikolić i Filip Car prepustili su se strastima u izolaciji, a sada se tim povodom oglasila njena majka Slovenka. Naime, Slovenka Nikolić ogorčena je zbog odnosa njene ćerke i Cara. - Nemam snage više da pričam, ne mogu. Doveli su me do dna… »
"Bolje da sam mrtva, pokopali su me" Aleksandrina majka očajna zbog ćerkinig s*ksa s Carem "namagarčio je Aleks, nju ću…
Kurir 14.12.2022
Slovenka Nikolić, majka zadrugarke Aleksandre Nikolić, ne može da dođe sebi od šoka nakon što je saznala da je njena ćerka imala s*ks s Filipom Carem. Ona kaže da snimak nije gledala i da je neprijatno iznenađena što je njena ćerka to sebi dozvolila. -… »
Vesti dana »

"Ne znam šta bibi priča, ta deca izgledaju gladno": Tramp udario na Netanjahua zbog Gaze: Izrael ima veliku odgovornost, Amerika će da preuzme važniju ulogu
Blic pre 46 minutajoš 28 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 4 satijoš 26 povezanih

(Radarski snimci) sprema se veliko nevreme nad Srbijom, prvo će grunuti ovde a zatim se oblačni zid proširuje na celu zemlju
Alo pre 11 minutajoš 52 povezane

Orban o sporazumu SAD i EU: Tramp pojeo Fon der Lajen za doručak
Nedeljnik pre 2 satajoš 25 povezanih

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 5 satijoš 23 povezane