Povezane vesti
„Srpska policija i tužilaštvo zataškavaju porodično nasilje koje trpimo deca i ja“: Ispovest supruge bivšeg hrvatskog konzula…
Nova 14.12.2022
"Srpska policija i tužilaštvo zataškavali su porodično nasilje koje je nada mnom i našom decom počinio moj suprug Hrvoje Vuković, nekadašnji hrvatski konzul u Subotici", ispričala je za hrvatski Index Jelena Kosjer Vuković. Ona je još u julu za Blic… »
Supruga bivšeg hrvatskog konzula u Beogradu: „Bojim ga se, zašto Srbija štiti nasilnika?“
Danas 14.12.2022
Srpska policija i tužilaštvo zataškavali su nasilje u porodici koje je nada mnom i našom decom izvršio moj suprug Hrvoje Vuković, bivši hrvatski konzul u Subotici, kaže za hrvatski portal Indeks Jelena Kosjer Vuković. Još u julu je za Blic rekla da je… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Serbian News Media pre 48 minutajoš 29 povezanih
Tramp sprema upad u "Pijuk planinu", misija opasnija od ubistva Bin Ladena! Odlučuje da li da rizikuje i tako spreči Iran da napravi atomsku bombu (video, foto)
Kurir pre 38 minutajoš 59 povezanih
Potpisani ugovori za „Osmeh Vojvodine“: Srbija gradi modernu saobraćajnicu od Bačkog Brega do Srbobrana
IndeksOnline pre 1 satjoš 29 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 6 satijoš 42 povezane