Povezane vesti
„Srpska policija i tužilaštvo zataškavaju porodično nasilje koje trpimo deca i ja“: Ispovest supruge bivšeg hrvatskog konzula…
Nova 14.12.2022
"Srpska policija i tužilaštvo zataškavali su porodično nasilje koje je nada mnom i našom decom počinio moj suprug Hrvoje Vuković, nekadašnji hrvatski konzul u Subotici", ispričala je za hrvatski Index Jelena Kosjer Vuković. Ona je još u julu za Blic… »
Supruga bivšeg hrvatskog konzula u Beogradu: „Bojim ga se, zašto Srbija štiti nasilnika?“
Danas 14.12.2022
Srpska policija i tužilaštvo zataškavali su nasilje u porodici koje je nada mnom i našom decom izvršio moj suprug Hrvoje Vuković, bivši hrvatski konzul u Subotici, kaže za hrvatski portal Indeks Jelena Kosjer Vuković. Još u julu je za Blic rekla da je… »
Vesti dana »
Besent odbacio mogućnost da EU upotrebi instrument protiv prinude u slučaju carina
Telegraf pre 28 minutajoš 32 povezane
Ministarka Đedović Handanović za Kurir: Šta sve Srbija dobija s dodatnih 5 odsto vlasništva u NIS-u
Kurir pre 2 satajoš 31 povezana
"Pevam, a pre bih vrištala" Beti Đorđević doživela je najveću bol jedne majke: "Kroz svaku notu, kroz svaku pesmu izlazi moj bol"
Dnevnik pre 23 minutajoš 24 povezane
Vučić: Lajen u Davosu istakla želju EU za nezavisnost, očekuje se odgovor Trampa
RTK pre 38 minutajoš 23 povezane
Devojčicu (12) udario automobil tokom velikog odmora: Nezgoda u Mirijevu
Mondo pre 1 satjoš 25 povezanih