Povezane vesti
„Srpska policija i tužilaštvo zataškavaju porodično nasilje koje trpimo deca i ja“: Ispovest supruge bivšeg hrvatskog konzula…
Nova 14.12.2022
"Srpska policija i tužilaštvo zataškavali su porodično nasilje koje je nada mnom i našom decom počinio moj suprug Hrvoje Vuković, nekadašnji hrvatski konzul u Subotici", ispričala je za hrvatski Index Jelena Kosjer Vuković. Ona je još u julu za Blic… »
Supruga bivšeg hrvatskog konzula u Beogradu: „Bojim ga se, zašto Srbija štiti nasilnika?“
Danas 14.12.2022
Srpska policija i tužilaštvo zataškavali su nasilje u porodici koje je nada mnom i našom decom izvršio moj suprug Hrvoje Vuković, bivši hrvatski konzul u Subotici, kaže za hrvatski portal Indeks Jelena Kosjer Vuković. Još u julu je za Blic rekla da je… »
Vesti dana »
Stručnjak za govor tela otkrio skrivene detalje susreta Trampa i Si Đinpinga: "On je preuzeo inicijativu"
Blic pre 13 minutajoš 65 povezanih
Vučić: Ekspo projekat koji ulazi u istoriju, svaki dan na gradilištu preko 3.500 radnika
RTV pre 3 minutajoš 15 povezanih
Pronađen virus hepatitisa A u voću iz Požege! Hitna reakcija inspekcije zbog pošiljke za Nemačku
Blic pre 13 minutajoš 13 povezanih
Zbog problema sa strujom u rudniku „Stari trg“ zarobljeno 18 rudara
Vreme pre 18 minutajoš 14 povezanih