Povezane vesti
„Srpska policija i tužilaštvo zataškavaju porodično nasilje koje trpimo deca i ja“: Ispovest supruge bivšeg hrvatskog…
Nova 14.12.2022
"Srpska policija i tužilaštvo zataškavali su porodično nasilje koje je nada mnom i našom decom počinio moj suprug Hrvoje Vuković, nekadašnji hrvatski konzul u Subotici", ispričala je za hrvatski Index Jelena Kosjer Vuković. Ona je još u julu za… »
Supruga bivšeg hrvatskog konzula u Beogradu: „Bojim ga se, zašto Srbija štiti nasilnika?“
Danas 14.12.2022
Srpska policija i tužilaštvo zataškavali su nasilje u porodici koje je nada mnom i našom decom izvršio moj suprug Hrvoje Vuković, bivši hrvatski konzul u Subotici, kaže za hrvatski portal Indeks Jelena Kosjer Vuković. Još u julu je za Blic rekla… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Oborena 34 ukrajinska drona nad ruskom teritorijom; intezivirane borbe u pravcu Harkova i Donjeckoj oblasti
RTS pre 16 minutajoš 3 povezane