Povezane vesti
Iran osudio belgijskog humanitarnog radnika na 28 godina zatvora
Telegraf 14.12.2022
Ministar pravde Vinsent Van Kuikenborn naglasio je u belgijskom parlamentu da je presuda humanitarcu osveta za zatvorsku kaznu koju je Belgija izrekla iranskom diplomati prošle godine. Belgijski humanitarni radnik Olivije Vandekastil osuđen je u Iranu na… »
Belgijski humanitarac u Iranu osuđen na 28 godina zatvora
Euronews 14.12.2022
Belgijski humanitarni radnik Olivije Vandekastil osuđen je u Iranu na 28 godina zatvora zbog "izmišljenog niza zločina", rekao je danas belgijski ministar pravde. Ministar pravde Vinsent Van Kuikenborn naglasio je u belgijskom parlamentu da je presuda… »
Belgijski humanitarac u samici u Teheranu osuđen na 28 godina zatvora
Danas 14.12.2022
Belgijski humanitarac Olivije Vandekastele, koji je od februara u samici u Iranu, osuđen je na 28 godina zatvora, saopštila je danas njegova porodica. Porodica je obaveštenje o presudi dobila od belgijske vlade. „Očajni su“, rekao je predsravnik porodice… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića predstavlja kapitulaciju pravosuđa
Beta pre 53 minutajoš 32 povezane
(Foto) Prizor kao da je pala atomska bomba! Ovako izgleda mesto požara gde su odjekivale detonacije kod Beograda: Kamion izgoreo do neprepoznatljivosti
Blic pre 33 minutajoš 40 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i upozorenjima na grmljavinske nepogode 10. i 11. juna
Naslovi.ai pre 2 satajoš 37 povezanih
Evropska komisija pozvala Albaniju da hitno uskladi zakone o životnoj sredini sa EU
Insajder pre 58 minutajoš 19 povezanih
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana, spreman sam za ono što me čeka
Insajder pre 6 satijoš 22 povezane