Povezane vesti
Rekla mi je da čuvam dete u sebi: Kalini Kovačević uručena nagrada „Ružica Sokić“
Nova 14.12.2022
Godišnja nagrada "Ružica Sokić" za glumačko ostvarenje u sezoni 2021/22. uručena je Kalini Kovačević na svečanosti u Ateljeu 212. Primajući nagradu, Kovačević je rekla da je za nju ovo veliki dan i zahvalila se, između ostalih, Fondaciji „Ružica Sokić“… »
Nagrada "Ružica Sokić" uručena Kalini Kovačević
Dnevnik 14.12.2022
Godišnja nagrada "Ružica Sokić" za glumačko ostvarenje u sezoni 2021/22. uručena je danas Kalini Kovačević na svečanosti u Ateljeu 212. Primajući nagradu, Kovačević je rekla da je za nju ovo veliki dan i zahvalila se, između ostalih, Fondaciji "Ružica… »
Vesti dana »
Haos u Parizu: Stotine uhapšenih i povređenih tokom proslave pobede PSŽ-a u Ligi šampiona
BBC News pre 16 minutajoš 30 povezanih
Svečanost povodom Dana policije Vučić dodelio zlatne medalje policajcima i poručio: "Plate svim pripadnicima MUP-a će rasti značajno, a opremu ćemo da vam modernizujemo"
Blic pre 41 minutajoš 25 povezanih
Novo upozorenje RHMZ: Srbija ulazi u nestabilan period, mogući grad i jaki pljuskovi
Euronews pre 11 minutajoš 25 povezanih
Dačić: Ako socijalisti žele da ostanem predsednik ja sam spreman, nisam uzalud ponovo rođen
NIN pre 1 satjoš 11 povezanih