Povezane vesti
Ugljanin: Mi smo samo zamena, srpskoj zajednici pripada vlast
Insajder 14.12.2022
Novoizabrani predsednik Skupštine opštine Severna Mitrovica Nedžat Ugljanin, izjavio je danas posle sednice Skupštine da će se ovaj saziv do izbora u aprilu što je manje moguće baviti političkim pitanjima, a u interesu svih zajednica. Ugljanin… »
Ugljanin: Mi smo samo zamena, srpskoj zajednici u Severnoj Mitrovici pripada vlast
RTS 14.12.2022
Novoizabrani predsednik Skupštine opštine Severna Mitrovica Nedžad Ugljanin izjavio je posle sednice da je novi saziv skupštine tranzicioni. "Mi smo došli u kuću bez domaćina. Mi znamo da većinska zajednica treba da bude domaćin u ovakvoj… »
Vesti dana »

Anđela Ruman bila trudna kad se na nju obrušila nadstrešnica: „Nisam izgubio samo sina, izgubio sam snaju i još jedno unuče“
Nova pre 7 satijoš 19 povezanih

Herojski stradao pokušavajući da spase komšije: Sahranjen Vladimir nakon nezapamćene tragedije kod Topole
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih

Navijači opet doneli konjske glave zbog Nikole Jokića: Najbolji košarkaš sveta morao da reaguje
Mondo pre 8 satijoš 56 povezanih

Da li je nevezan pojas kriv za smrt mladića? Stradao u prevrtanju kombija, sumnja se da je ispao sa mesta suvozača
Dnevnik pre 7 satijoš 22 povezane