Povezane vesti
Ugljanin: Mi smo samo zamena, srpskoj zajednici pripada vlast
Insajder 14.12.2022
Novoizabrani predsednik Skupštine opštine Severna Mitrovica Nedžat Ugljanin, izjavio je danas posle sednice Skupštine da će se ovaj saziv do izbora u aprilu što je manje moguće baviti političkim pitanjima, a u interesu svih zajednica. Ugljanin, koji je… »
Ugljanin: Mi smo samo zamena, srpskoj zajednici u Severnoj Mitrovici pripada vlast
RTS 14.12.2022
Novoizabrani predsednik Skupštine opštine Severna Mitrovica Nedžad Ugljanin izjavio je posle sednice da je novi saziv skupštine tranzicioni. "Mi smo došli u kuću bez domaćina. Mi znamo da većinska zajednica treba da bude domaćin u ovakvoj sistuaciji"… »
Vesti dana »

Ima mrtvih! Muškarac kojeg su vatrogasci pronašli u stanu u Kosovskoj preminuo od povreda (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 13 povezanih

(Video) "Zahvalan na toploj dobrodošlici i izuzetnom gostoprimstvu": Predsednik Vučić gost na večeri koju priređuju danski kralj i kraljica
Blic pre 3 minutajoš 2 povezane

Vremenska prognoza za četvrtak, 2. oktobar: Oblačno i hladno sa kišom, na planinama sneg
Beta pre 1 satjoš 2 povezane

Narodno pozorište u Beogradu ustaje protiv Pravilnika – 3. oktobra štrajk upozorenja
Danas pre 3 satajoš 1 povezana