Повезане вести
Нуде шест милиона евра да пусте Лазовића да се брани са слободе
Политика 15.12.2022
Правни заступници ухапшеног службеника црногорске Агенције за националну безбедност Петра Лазовића нуде 6,2 милиона евра у некретнинама и новцу да би се он бранио са слободе, саопштио је његов адвокат Боривоје Ђукановић… »
Црна Гора – 6,2 милиона евра да би се тајни агент бранио са слободе
РТС 15.12.2022
Правни заступници ухапшеног службеника црногорске Агенције за националну безбедност Петра Лазовића нуде 6,2 милиона евра у некретнинама и новцу да би се он бранио са слободе, саопштио је његов адвокат Боривоје Ђукановић… »
За лазовићеву слободу нуде 6,2 милиона евра: Ново јемство за Звицеровог тајног агента
Вечерње новости 15.12.2022
ПРАВНИ заступници ухапшеног службеника Агенције за националну безбедност Петра Лазовића нуде 6,2 милиона евра у некретнинама и новцу да би се он бранио са слободе, саопштио је његов адвокат Боривоје Ђукановић подгоричким… »
За одбрану Петра Лазовића са слободе понуђено јемство од 6,2 милиона евра
Телеграф 15.12.2022
Јемство је понуђено као гаранција да Лазовић током даљег кривичног поступка неће побећи. Правни заступници ухапшеног службеника Агенције за националну безбедност Петра Лазовића нуде 6,2 милиона евра у некретнинама и новцу да би… »
За службеника националне безбедности Црне Горе понуђено јемство од 6,2 милиона евра да се брани са слободе
РТВ 15.12.2022
ПОДГОРИЦА - Правни заступници ухапшеног службеника Агенције за националну безбедност Петра Лазовића нуде 6,2 милиона евра у некретнинама и новцу да би се он бранио са слободе, саопштио је његов адвокат Боривоје Ђукановић… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 8 сатијош 1 повезана

"План одбране Венецуеле од Америке је спреман": Мадуро се огласио после завршених војних вежби
Курир пре 2 минутајош 1 повезана