Povezane vesti

Rada Trajković za Danas sa Merdara: Možda uveče uđem na Kosovo kao vrhovni komandant

Rada Trajković za Danas sa Merdara: Možda uveče uđem na Kosovo kao vrhovni komandant

Danas 15.12.2022
Evo, sedimo, čekamo i dalje, već dva i po sata.. Niti ulaze, niti izlaze, ništa ne znamo – kaže za Danas Rada Trajković, predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova, koja je zadržana na administrativnom prelazu Merdare, dok čeka odluku o tome da… »
Trajković za N1: Pretresli nas na Merdaru, lično iživljavanje Vučića

Trajković za N1: Pretresli nas na Merdaru, lično iživljavanje Vučića

N1 Info 15.12.2022
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković, koju je srpska policija zadržala na administrativnom prelazu Merdare, za N1 je rekla da joj policija nije dala nikakvo objašnjenje zašto ne može da uđe na Kosovo i da su joj rekli da je… »
„Pretres je u toku“: Prva reakcija Rade Trajković nakon zadržavanja na Merdaru

„Pretres je u toku“: Prva reakcija Rade Trajković nakon zadržavanja na Merdaru

Nova 15.12.2022
Rada Trajković, predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova, već sat vremena stoji na administrativnom prelazu Merdare, jer je srpski policijaci ne puštaju da prođe. Ona za naš portal kaže da saobraćaj normalno funkcioniše i da je samo ona… »
Rada Trajković nakon zaustavljanja na Merdaru: Ne mogu na Kosovo zbog zabrane iz Beograda

Rada Trajković nakon zaustavljanja na Merdaru: Ne mogu na Kosovo zbog zabrane iz Beograda

Danas 15.12.2022
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković koja je zadržana na administrativnom prelazu Merdare za N1 je rekla da su joj na tom prelazu kao razlog zbog kog joj nije dozvoljen ulazak na Kosovo naveli da čekaju odluku Beograda i da je… »
Rada Trajković: Zadržali su me na prelazu Merdare, ne daju mi da uđem na Kosovo

Rada Trajković: Zadržali su me na prelazu Merdare, ne daju mi da uđem na Kosovo

Radio 021 15.12.2022
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković je rekla da je zadržana na administrativnom prelazu Merdare. "Upravo sam zadržana na administrativnom prelazu Merdare. Isključena sam iz saobraćaja i bez obrazloženja mi se ne dozvoljava… »
Radu Trajković zadržali na Merdaru

Radu Trajković zadržali na Merdaru

Nova 15.12.2022
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković je saopštila da je zadržana na administrativnom prelazu Merdare. „Upravo sam zadržana na administrativnom prelazu Merdare. Isključena sam iz saobraćaja i bez obrazloženja mi se ne… »
Trajković: Zadržana sam na Merdaru, ne dozvoljavaju mi ulazak na Kosovo

Trajković: Zadržana sam na Merdaru, ne dozvoljavaju mi ulazak na Kosovo

N1 Info 15.12.2022
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković je saopštila da je zadržana na administrativnom prelazu Merdare. „Upravo sam zadržana na administrativnom prelazu Merdare. Isključena sam iz saobraćaja i bez obrazloženja mi se ne… »

Vesti dana »