Повезане вести

Рада Трајковић за Данас са Мердара: Можда увече уђем на Косово као врховни командант

Рада Трајковић за Данас са Мердара: Можда увече уђем на Косово као врховни командант

Данас 15.12.2022
Ево, седимо, чекамо и даље, већ два и по сата.. Нити улазе, нити излазе, ништа не знамо – каже за Данас Рада Трајковић, председница Европског покрета Срба са Косова, која је задржана на административном прелазу Мердаре, док чека… »
„Претрес је у току“: Прва реакција Раде Трајковић након задржавања на Мердару

„Претрес је у току“: Прва реакција Раде Трајковић након задржавања на Мердару

Нова 15.12.2022
Рада Трајковић, председница Европског покрета Срба са Косова, већ сат времена стоји на административном прелазу Мердаре, јер је српски полицијаци не пуштају да прође. Она за наш портал каже да саобраћај нормално функционише и да… »
Трајковић за Н1: Претресли нас на Мердару, лично иживљавање Вучића

Трајковић за Н1: Претресли нас на Мердару, лично иживљавање Вучића

Н1 Инфо 15.12.2022
Председница Европског покрета Срба са Косова Рада Трајковић, коју је српска полиција задржала на административном прелазу Мердаре, за Н1 је рекла да јој полиција није дала никакво објашњење зашто не може да уђе на Косово и да… »
Рада Трајковић након заустављања на Мердару: Не могу на Косово због забране из Београда

Рада Трајковић након заустављања на Мердару: Не могу на Косово због забране из Београда

Данас 15.12.2022
Председница Европског покрета Срба са Косова Рада Трајковић која је задржана на административном прелазу Мердаре за Н1 је рекла да су јој на том прелазу као разлог због ког јој није дозвољен улазак на Косово навели да чекају… »
Рада Трајковић: Задржали су ме на прелазу Мердаре, не дају ми да уђем на Косово

Рада Трајковић: Задржали су ме на прелазу Мердаре, не дају ми да уђем на Косово

Радио 021 15.12.2022
Председница Европског покрета Срба са Косова Рада Трајковић је рекла да је задржана на административном прелазу Мердаре. "Управо сам задржана на административном прелазу Мердаре. Искључена сам из саобраћаја и без образложења ми… »
Раду Трајковић задржали на Мердару

Раду Трајковић задржали на Мердару

Нова 15.12.2022
Председница Европског покрета Срба са Косова Рада Трајковић је саопштила да је задржана на административном прелазу Мердаре. „Управо сам задржана на административном прелазу Мердаре. Искључена сам из саобраћаја и без… »
Трајковић: Задржана сам на Мердару, не дозвољавају ми улазак на Косово

Трајковић: Задржана сам на Мердару, не дозвољавају ми улазак на Косово

Н1 Инфо 15.12.2022
Председница Европског покрета Срба са Косова Рада Трајковић је саопштила да је задржана на административном прелазу Мердаре. „Управо сам задржана на административном прелазу Мердаре. Искључена сам из саобраћаја и без… »

Вести дана »