Povezane vesti
Indijka došla u Beograd i doživela čudo: Ljudi su me plašili, a onda sam se zaljubila
Nova 15.12.2022
Ljubavno pismo Beogradu. Uvek nam bude drago kad stranci hvale Beograd, međutim pismo Indijke Piali je stvarno nešto posebno. Objavljeno je na Instagram stranici „Expatsinbelgrade“, a mi vam ga prenosimo u celosti. „Dragi Beograde, nisam znala da… »
"Još se sećam svog prvog jutra sa tobom. Ništa ne može da se meri sa hrabrim srpskim srcem": Indijka došla u Beograd i ovo…
Blic 14.12.2022
Jedna Indijka, po imenu Piali, na Instagram stranici "Expatsinbelgrade" podelila je svoje neverovatno iskustvo sa Beogradom, njegovim ljudima, kulturom, jutrima, noćima. Oduševljena načinom na koji je prihvaćena u glavnom gradu Srbije, nije mogla a da… »
Vesti dana »
Srpsko lekarsko društvo podržalo studente, nastavnici ispred Ministarstva prosvete
Glas Amerike pre 1 satjoš 56 povezanih
Vesićev advokat: Nije napuštao teritoriju Srbije posle 1. novembra i nema vilu u Trstu
N1 Info pre 3 satajoš 19 povezanih
Pismo koje je uzdrmalo OKS: „Ne zanimaju nas Đokice, Zeke i Bože“
Sport klub pre 1 satjoš 3 povezane
Američki ministar odbrane uoči sastanka sa Netanjahuom: Pentagon spremna da razmotri sve opcije za Pojas Gaze
Blic pre 12 minutajoš 44 povezane
Optužni predlog protiv troje osumnjičenih za napad ispred FDU, protiv dvoje odbačene krivične prijave
Danas pre 4 satijoš 17 povezanih