Povezane vesti
Indijka došla u Beograd i doživela čudo: Ljudi su me plašili, a onda sam se zaljubila
Nova 15.12.2022
Ljubavno pismo Beogradu. Uvek nam bude drago kad stranci hvale Beograd, međutim pismo Indijke Piali je stvarno nešto posebno. Objavljeno je na Instagram stranici „Expatsinbelgrade“, a mi vam ga prenosimo u celosti. „Dragi Beograde, nisam znala da mogu da… »
"Još se sećam svog prvog jutra sa tobom. Ništa ne može da se meri sa hrabrim srpskim srcem": Indijka došla u Beograd i ovo je…
Blic 14.12.2022
Jedna Indijka, po imenu Piali, na Instagram stranici "Expatsinbelgrade" podelila je svoje neverovatno iskustvo sa Beogradom, njegovim ljudima, kulturom, jutrima, noćima. Oduševljena načinom na koji je prihvaćena u glavnom gradu Srbije, nije mogla a da se… »
Vesti dana »

"Putin na Aljasci kao da je domaćin i onaj koji odlučuje"! Izveštač Skaj njuza iz Moskve ne može da veruje: "Prvi i jedini put da Tramp ovo radi" (foto, video)
Kurir pre 9 minutajoš 54 povezane

Svi pričaju o "nebeskom" dodavanju Nikole Jokića protiv Češke, ovaj potez je oduševio Evropu
Telegraf pre 28 minutajoš 11 povezanih

Počeo istorijski sastanak Trampa i Putina: Rukovanje na pisti, pa pregovori o Ukrajini
Danas pre 8 satijoš 11 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Beta pre 7 satijoš 10 povezanih