Povezane vesti
Indijka došla u Beograd i doživela čudo: Ljudi su me plašili, a onda sam se zaljubila
Nova 15.12.2022
Ljubavno pismo Beogradu. Uvek nam bude drago kad stranci hvale Beograd, međutim pismo Indijke Piali je stvarno nešto posebno. Objavljeno je na Instagram stranici „Expatsinbelgrade“, a mi vam ga prenosimo u celosti. „Dragi Beograde, nisam znala da mogu da… »
"Još se sećam svog prvog jutra sa tobom. Ništa ne može da se meri sa hrabrim srpskim srcem": Indijka došla u Beograd i ovo je…
Blic 14.12.2022
Jedna Indijka, po imenu Piali, na Instagram stranici "Expatsinbelgrade" podelila je svoje neverovatno iskustvo sa Beogradom, njegovim ljudima, kulturom, jutrima, noćima. Oduševljena načinom na koji je prihvaćena u glavnom gradu Srbije, nije mogla a da se… »
Vesti dana »

Mesi Maksimović ne zaboravlja svoju crvenu zvezdu: Zaigrao u Lajpcigu, ali ostao veran crveno-belima!
Hot sport pre 12 minutajoš 68 povezanih

Od ekipe RTS-a saznala za nagradu: Ovo je dobitnica stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"
Mondo pre 2 satajoš 25 povezanih

Sajber napad izazvao velike poremećaje i otkazivanja letova na glavnim evropskim aerodromima
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane

Zvezda ponovo osvojila Humsku, Radonjić heroj za 38 sekundi: Partizanovi klinci su još zeleni za šampiona
Mondo pre 1 satjoš 62 povezane