Povezane vesti
Indijka došla u Beograd i doživela čudo: Ljudi su me plašili, a onda sam se zaljubila
Nova 15.12.2022
Ljubavno pismo Beogradu. Uvek nam bude drago kad stranci hvale Beograd, međutim pismo Indijke Piali je stvarno nešto posebno. Objavljeno je na Instagram stranici „Expatsinbelgrade“, a mi vam ga prenosimo u celosti. „Dragi Beograde, nisam znala da mogu da… »
"Još se sećam svog prvog jutra sa tobom. Ništa ne može da se meri sa hrabrim srpskim srcem": Indijka došla u Beograd i ovo je…
Blic 14.12.2022
Jedna Indijka, po imenu Piali, na Instagram stranici "Expatsinbelgrade" podelila je svoje neverovatno iskustvo sa Beogradom, njegovim ljudima, kulturom, jutrima, noćima. Oduševljena načinom na koji je prihvaćena u glavnom gradu Srbije, nije mogla a da se… »
Vesti dana »

Protestna šetnja na Dedinju: Demonstranti ispred kuća u kojim žive Aleksandar Vučić, Ana Brnabić, Zorana Mihajlović i Željko Mitrović (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Demonstracije u Tel Avivu zbog izraelskog plana za preuzimanje Gaze: Desetine hiljada traži kraj rata i oslobađanje talaca (foto)
Blic pre 5 minutajoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Koliko se čeka na granicama tokom večeri Pojačan saobraćaj na auto-putevima, na ovim prelazima i do tri sata
Kurir pre 5 minutajoš 1 povezana