Повезане вести

„Вучић ми делује као тројански коњ Русије, Влада Србије изабрала да буде на страни зла“

„Вучић ми делује као тројански коњ Русије, Влада Србије изабрала да буде на страни зла“

Нова 15.12.2022
У ексклузивном интервјуу за Нова.рс познати британско-амерички бизнисмен и борац за људска права Вилијам Бил Браудер рекао је да су санкције Велике Британије, уведене српских држављанима, доказ да у Србији владавина права није… »
Бил Браудер: Вучић ми делује као тројански коњ Русије, Влада на страни зла

Бил Браудер: Вучић ми делује као тројански коњ Русије, Влада на страни зла

Н1 Инфо 15.12.2022
У ексклузивном интервјуу за Нова.рс познати британско-амерички бизнисмен и борац за људска права Вилијам Бил Браудер рекао је да су санкције Велике Британије, уведене српским држављанима Милану Радоичићу, Звонку Веселиновићу и… »
ЕКСКЛУЗИВНО Путинов архинепријатељ Бил Браудер за Нова.рс: Руску и српску власт повезује корупција

ЕКСКЛУЗИВНО Путинов архинепријатељ Бил Браудер за Нова.рс: Руску и српску власт повезује корупција

Нова 15.12.2022
У ексклузивном интервјуу за "Нову" Вилијам Бил Браудер, рекао је да власти у Србији и Русији повезује корупција и да је наша држава својим понашањем, након агресије на Украјину, у доброј мери дисквалификовала себе. „Свака држава… »

Вести дана »