Povezane vesti
„Vučić mi deluje kao trojanski konj Rusije, Vlada Srbije izabrala da bude na strani zla“
Nova 15.12.2022
U ekskluzivnom intervjuu za Nova.rs poznati britansko-američki biznismen i borac za ljudska prava Vilijam Bil Brauder rekao je da su sankcije Velike Britanije, uvedene srpskih državljanima, dokaz da u Srbiji vladavina prava nije na adekvatnom nivou… »
Bil Brauder: Vučić mi deluje kao trojanski konj Rusije, Vlada na strani zla
N1 Info 15.12.2022
U ekskluzivnom intervjuu za Nova.rs poznati britansko-američki biznismen i borac za ljudska prava Vilijam Bil Brauder rekao je da su sankcije Velike Britanije, uvedene srpskim državljanima Milanu Radoičiću, Zvonku Veselinoviću i Slobodanu Tešiću… »
EKSKLUZIVNO Putinov arhineprijatelj Bil Brauder za Nova.rs: Rusku i srpsku vlast povezuje korupcija
Nova 15.12.2022
U ekskluzivnom intervjuu za "Novu" Vilijam Bil Brauder, rekao je da vlasti u Srbiji i Rusiji povezuje korupcija i da je naša država svojim ponašanjem, nakon agresije na Ukrajinu, u dobroj meri diskvalifikovala sebe. „Svaka država koja bi… »
Vesti dana »
Polarni vrtlog "uleće" u Srbiju kroz tzv. bečka vrata; Zapamtite, 21. novembar
B92 pre 1 satjoš 21 povezana
"Stanje nadstrešnice nije političko, već pitanje struke": Vučević o nesreći u Novom Sadu: Spreman sam da se o mojoj odgovornosti raspravlja u Skupštini, biće još ostavki
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
Orban: Bajdenova administracija treba da ukine vojnu pomoć Ukrajini, a EU da preispita sankcije rf
Pravda pre 1 satjoš 12 povezanih
Turkulov: Stanje povređenih u Novom Sadu i dalje veoma teško, prati se 24 sata
NIN pre 2 satajoš 13 povezanih