Повезане вести

Меси анализирао Ливаковића: Знао сам да не смем да чекам

Меси анализирао Ливаковића: Знао сам да не смем да чекам

Еуроневс 15.12.2022
Аргентина је у полуфиналу Светског првенства у Катару победила Хрватску са 3:0, а први погодак за Гаучосе постигао је Лионел Меси са беле тачке. Најбољи играч Аргентине истакао је да се пре утакмице припремао за евентуални пенал… »
Меси о пеналу против Хрватске: Закључили смо да је најбоље изненадити га и одмах шутирати, уместо да се чекате! (фото)

Меси о пеналу против Хрватске: Закључили смо да је најбоље изненадити га и одмах шутирати, уместо да се чекате! (фото)

Хот спорт 15.12.2022
Лионел Меси игра своје последње Светско првенство које је дефинитвно најбоље за њега, бар у досадашњем току. Мало фали једном од најбољих фудбалера у историји да оствари оно што му једино фали у каријери, а то је титула… »
Меси уочи финала: Савршено је што ће се све завршити баш на овај начин! (фото)

Меси уочи финала: Савршено је што ће се све завршити баш на овај начин! (фото)

Хот спорт 15.12.2022
Лионел Меси, један од најбољих фудбалера свих времена, нагласио је да му је ово последњи Мундијал у каријери. „Веома сам срећан што ћу своју причу на Светском првенству завршити у финалу, видим и колико у томе уживају сви у… »
„Срећан сам што ћу своју причу на СП завршити у финалу“

„Срећан сам што ћу своју причу на СП завршити у финалу“

Спорт клуб 15.12.2022
Капитен Аргентине Лионел Меси одиграће у недељу последњи меч на шампионатима света у својој каријери. Тридесетпетогодишњи Меси постигао је у полуфиналу са Хрватском пети гол на шампионату у Катару, а уз то има и три… »
Месијев танго живота! Финале Мундијала промовисаће Аргентина у најбољег свих времена

Месијев танго живота! Финале Мундијала промовисаће Аргентина у најбољег свих времена

Вечерње новости 15.12.2022
ФУДБАЛСКИ чудотворац, који више од деценије и по одушевљава комплетну планету "заражену" најважнијом споредном ствари на свету, у недељу ће имати другу прилику да стави тачку на расправе о највећем свих времена и да подизањем… »

Вести дана »