Povezane vesti

Rada Trajković ponovo zadržana na prelazu sa Kosovom: Ne osećam se dobro, ovo je nezapamćeno iznurivanje

Rada Trajković ponovo zadržana na prelazu sa Kosovom: Ne osećam se dobro, ovo je nezapamćeno iznurivanje

Nova 15.12.2022
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova i savetnica ministra za zajednice i povratak u kosovskoj vladi Rada Trajković istakla je večeras da je ponovo zadržana od strane srpske policije na administrativnom prelazu sa Kosovom. Rada Trajković bila… »
Rada Trajković kaže da je opet zadržana na granici, sada pri povratku u Srbiju

Rada Trajković kaže da je opet zadržana na granici, sada pri povratku u Srbiju

N1 Info 15.12.2022
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković objavila je da ju je srpska policija ponovo zadržana na granici, ovog puta pri povratku u Srbiju. „Ovo je nezapamćeno iznurivanje. Opet sam zadržana od strane srpske policije na… »
Ambasador SAD na Kosovu s Radom Trajković: Pretnje i zastrašivanje neprihvatljivi

Ambasador SAD na Kosovu s Radom Trajković: Pretnje i zastrašivanje neprihvatljivi

Radio sto plus 15.12.2022
On se sastao sa savetnicom kosovskog ministra za zajednice i povratak, i predsednicom Evropskog pokreta Kosova, Radom Trajković, kojoj je zahvalio što je objavila da joj srpske vlasti nisu dozvolile ulazak na Kosovo.”Hvala Radi Trajković na… »

Beta 15.12.2022
Američki ambasador na Kosovu Džefri Hovenir je danas ocenio da su pretnje i zastrašivanje zbog političkih stavova neprihvatljivi. On se sastao sa savetnicom kosovskog ministra za zajednice i povratak, i predsednicom Evropskog pokreta Kosova, Radom… »
Ambasador SAD s Trajković: Zastrašivanje zbog političkih stavova neprihvatljivo

Ambasador SAD s Trajković: Zastrašivanje zbog političkih stavova neprihvatljivo

N1 Info 15.12.2022
Savetnica kosovskog ministra za zajednice i povratak Rada Trajković je danas, posle višesatnog zadržavanja na administrativnom prelazu Merdare, puštena da uđe na Kosovo, a ubrzo se sastala i sa američkim ambasadorom u Prištini Džefom Hovijerom… »
Danas: Policija omogućila Radi Trajković da uđe na Kosovo

Danas: Policija omogućila Radi Trajković da uđe na Kosovo

N1 Info 15.12.2022
Savetnica kosovskog ministra za zajednice i povratak Rada Trajković potvrdila je za portal Danas da je posle višesatnog zadržavanja na administrativnom prelazu Merdare, puštena da uđe na Kosovo. Prethodno je za N1 potvrdila da je na tom prelazu… »
Policija omogućila Radi Trajković da uđe na Kosovo

Policija omogućila Radi Trajković da uđe na Kosovo

Radio 021 15.12.2022
Savetnica kosovskog ministra za zajednice i povratak, Rada Trajković potvrdila je za Danas da je posle višesatnog zadržavanja na administrativnom prelazu Merdare, puštena da uđe na Kosovo. Prethodno je na Tviteru objavila da je na tom prelazu… »
Rada Trajković: Zadržala me srpska policija na Merdaru, ne dozvoljavaju mi ulazak na Kosovo

Rada Trajković: Zadržala me srpska policija na Merdaru, ne dozvoljavaju mi ulazak na Kosovo

Radio sto plus 15.12.2022
Trajković je na svom Tviter nalogu napisala da je “upravo zadržana na administrativnom prelazu Merdare”. “Isključena sam iz saobraćaja i bez obrazloženja mi se ne dozvoljava ulazak na Kosovo. Na putu sam na susret sa predstavnicima grčke… »

Vesti dana »