Повезане вести

"Изоперисала се, нико је није препознао": Водитељка Слагалице о операцијама - "Супер су ми капци и јагодице!"

"Изоперисала се, нико је није препознао": Водитељка Слагалице о операцијама - "Супер су ми капци и јагодице!"

Мондо 15.12.2022
Погледајте како је Марија Вељковић изгледала пре, а како после новинских чланака у којима се откривају "све њене пластичне операције" Погледајте како је Марија Вељковић изгледала пре, а како после новинских чланака у којима се… »
Водитељка Слагалице бесна због натписа да је Оперисала лице! Образи, усне, капци... А онда открила да ли би се скинула гола

Водитељка Слагалице бесна због натписа да је Оперисала лице! Образи, усне, капци... А онда открила да ли би се скинула гола

Курир 15.12.2022
Водитељка Слагалице Марије Вељковић решила да стане на пут теоријама да је прибегла естетским корекцијама. - Ако ме пратите на Инстаграму врло добро знате шта сам радила на лицу и како се негујем. ‘Изоперисана до… »
Марија Вељковић побеснела због питања да ли је оперисала лице: Открила и да ли би се сликала гола (ВИДЕО)

Марија Вељковић побеснела због питања да ли је оперисала лице: Открила и да ли би се сликала гола (ВИДЕО)

Нова 15.12.2022
Водитељка је одговарала на бројна питања. Марија Вељковић, познато телевизијско лице, проговорила је о бројним стварима из приватног живота и открила да је иза ње тежак период. „Постоји један тежак период иза мене и мислим да… »

Вести дана »