Povezane vesti

Detalji stravičnog napada pit bula na tinejdžera u Lazarevcu: Trener junak u poslednji čas spasio svog igrača

Detalji stravičnog napada pit bula na tinejdžera u Lazarevcu: Trener junak u poslednji čas spasio svog igrača

Telegraf 15.12.2022
"Prilazim, guram kera, on ne reaguje, gleda pravo u Luku, ponovo kreće i grize ga za šorts. Prilazim, guram ga, gađam ga loptom, mislim se možda će krenuti za loptom, međutim ništa, on se opet okreće ka detetu, i skače na dete", prepričava… »
Užas u Lazarevcu: Pas izujedao tinejdžera na treningu

Užas u Lazarevcu: Pas izujedao tinejdžera na treningu

Blic 15.12.2022
Tokom jučerašnjeg dana, na pomoćnom terenu FK Kolubara u Lazarevcu, kako se sumnja, pas lutalica rase pitbul, je za vreme treninga izujedao tinejdžera L. S. (16) u predelu desne potkolenice. Kako saznajemo, dečak je primljen juče oko 18 sati juče u… »
"Pitbul se zaleteo na luku, rekao sam 'skači preko ograde'" Trener spasio dečaka u Lazarevcu: Uhvatio mu je nogu i držao

"Pitbul se zaleteo na luku, rekao sam 'skači preko ograde'" Trener spasio dečaka u Lazarevcu: Uhvatio mu je nogu i držao

Mondo 15.12.2022
Trener dečaka kog je napao pas u Lazarevcu je opisao kako se sve dogodilo i kako je uspeo da spasi dečaka od većih povreda. Trener dečaka kog je napao pas u Lazarevcu je opisao kako se sve dogodilo i kako je uspeo da spasi dečaka od većih povreda… »

Vesti dana »