Povezane vesti

Pevačica nikad emotivnija! Imala sam problema sa zdravljem, sad sam celu noć plakala i ljubila ćerki ruke, a ovo joj želim

Pevačica nikad emotivnija! Imala sam problema sa zdravljem, sad sam celu noć plakala i ljubila ćerki ruke, a ovo joj želim

Kurir 15.12.2022
Katarinu Grujić savladale su emocije na dečijem rođendanu svoje ćerke Katje. Pre nego što su zvanice došle na zabavu, pevačica je porazgovarala sa novinarima i otkrila sve o roditeljstvu: - U ponoć sam počela da ljubim ćerkicu i poželela sam… »
Katarina Grujić otkrila kakav je Gobelja otac, pa dodala: „Želim sina“

Katarina Grujić otkrila kakav je Gobelja otac, pa dodala: „Želim sina“

Nova 15.12.2022
Pevačica je čerki poželela zdravlje. Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić večeras slave prvi rođendan ćerki Katji. Ovom prilikom Katarina se obratila medijima vidno emotivna. „Sinoć mi je zaspala u rukama i samo sam čekala da… »
(Video) "u životu sam imala velike probleme sa zdravljem": Kaća Grujić zaplakala na prvom rođendanu ćerkice, pa otkrila…

(Video) "u životu sam imala velike probleme sa zdravljem": Kaća Grujić zaplakala na prvom rođendanu ćerkice, pa otkrila…

Blic 15.12.2022
Pevačica Katarina Grujić večeras proslavlja krštenje i prvi rođendan ćerkici Katji, zbog čega je pred našim kamerama bila vrlo emotivna, te je u jednom trenutku i zaplakala. - Držala sam je u rukama i emocije su me savladale. Plakala sam u Hramu… »

Vesti dana »