Повезане вести

Катарина Грујић открила какав је Гобеља отац, па додала: „Желим сина“

Катарина Грујић открила какав је Гобеља отац, па додала: „Желим сина“

Нова 15.12.2022
Певачица је черки пожелела здравље. Певачица Катарина Грујић и фудбалер Марко Гобељић вечерас славе први рођендан ћерки Катји. Овом приликом Катарина се обратила медијима видно емотивна. „Синоћ ми је заспала у рукама и само сам… »
Певачица никад емотивнија! Имала сам проблема са здрављем, сад сам целу ноћ плакала и љубила ћерки руке, а ово јој желим

Певачица никад емотивнија! Имала сам проблема са здрављем, сад сам целу ноћ плакала и љубила ћерки руке, а ово јој желим

Курир 15.12.2022
Катарину Грујић савладале су емоције на дечијем рођендану своје ћерке Катје. Пре него што су званице дошле на забаву, певачица је поразговарала са новинарима и открила све о родитељству: - У поноћ сам почела да љубим ћеркицу и… »
(Видео) "у животу сам имала велике проблеме са здрављем": Каћа Грујић заплакала на првом рођендану ћеркице, па открила ово о…

(Видео) "у животу сам имала велике проблеме са здрављем": Каћа Грујић заплакала на првом рођендану ћеркице, па открила ово о…

Блиц 15.12.2022
Певачица Катарина Грујић вечерас прославља крштење и први рођендан ћеркици Катји, због чега је пред нашим камерама била врло емотивна, те је у једном тренутку и заплакала. - Држала сам је у рукама и емоције су ме савладале… »

Вести дана »