Povezane vesti
Devet života lidera Nove Srbije: Ove su sve nesreće Velje Ilića, samo od početka godine dva puta hospitalizovan!
Kurir 16.12.2022
Bivši gradonačelnik Čačka i predsednik Nove Srbije, Velimir Ilić, koji je juče povređen u dvorištu svoje kuće kada je pao sa visine od nekoliko metara nakon čega je završio u bolnici u Čačku, nije prvi put hospitalizovan. Naprotiv, ovo je najmanje… »
"Skela ispod mene se srušila, pao sam na zemlju sa 3,5 metra": Velja Ilić ugruvan, na sopstveni zahtev pušten iz bolnice
Blic 15.12.2022
Bivši gradonačelnik Čačka i predsednik Nove Srbije, Velimir Ilić povređen je u dvorištu svoje kuće, kada je pao sa visine od nekoliko metara. On je odmah prebačen u Opštu bolnicu u Čačku. - Montirao sam nešto na kući u Čačku i pod teškim teretom skela… »
Vesti dana »
Misteriozni nestanak na Senjaku: Među uhapšenima policajci i vlasnik lokala, traga se za telom ili preživelim
Euronews pre 37 minutajoš 70 povezanih
Milivojević: „Napad ispred Pravnog fakulteta posledica Vučićevog huškanja“
Serbian News Media pre 1 satjoš 76 povezanih
Pobeda Srbije protiv Mađarske u Nišu, revanš u Vespremu odlučuje o plasmanu na Svetsko prvenstvo
RTS pre 2 satajoš 38 povezanih
Ministarstvo poljoprivrede: Hepatitis A pronađen u zamrznutom voću firme iz Požege, deo pošiljke poreklom iz Poljske
Newsmax Balkans pre 7 satijoš 27 povezanih