Повезане вести
Муж Еве Каили признао везе са Катаром
Политика 16.12.2022
Франческо Ђорђи, власник невладине организације укључене у аферу „Катаргејт“ и један од ухапшених, признао је белгијским истражитељима своју умешаност у корупционашком скандалу. Италијански медији јављају да се Ђорђи, иначе… »
Партнер ухапшене потпредседнице ЕП Еве Каили признао умешаност у аферу "Катаргејт": "Ослободите је"
Блиц 16.12.2022
Партнер ухапшене потпредседнице Европског парламента Еве Каили, Франческо Ђорђи, који је умешан у аферу "Катаргејт" признао је да је учествовао у скандалу везаном за корупцију, пренели су италијански медији. Како преноси портал… »
Катаргејт, супруг ухапшене потпредседнице Европског парламента признао своју улогу у афери
РТС 16.12.2022
Супруг ухапшене потпредседнице Европског парламента Еве Каили, Франческо Ђорђи, који је умешан у аферу "Катаргејт" признао је да је учествовао у скандалу у у вези са примањем новца из Катара и Марока. Каилијева се суочава и са… »
Супруг Еве Каили признао умешаност у аферу "Катаргејт", затражио пуштање посланице на слободу
Еуроневс 16.12.2022
Супруг ухапшене потпредседнице Европског парламента Еве Каили, Франческо Ђорђи, који је умешан у аферу "Катаргејт" признао је да је учествовао у скандалу везаном за корупцију, пренели су италијански медији. Како преноси портал Ил… »
Скандал! Партнер Еве Каили признао оптужбе за корупцију и везе са катаром: "Учинио сам све за новац који ми није био потребан"…
Курир 16.12.2022
Италијански дечко потпредседнице Европског парламента Еве Каили признао је учешће у подмићивању Катара и молио је за њено пуштање на слободу како би могла да брине о њиховој беби, наводи се у судским документима, преноси… »
Процурили нови детаљи истраге: Муж потпредседнице ЕП признао "Све сам урадио за новац који ми није требао"
Телеграф 16.12.2022
Он је рекао да ће учинити све како би Ева Каили била ослобођена. Франческо Ђорђи, супруг потпредседнице Европског парламента Еве Каили признао је умешаност у корупционашки скандал који потреса Европску унију. "Све сам то урадио… »
Муж Еве Каили признао: Узели смо мито од Катара
Данас 15.12.2022
„Све сам ово урадио за новац који ми није био потребан“, речи су којима је Франческо Ђорђи, супруг грчке европосланице Еве Каили и један од четворице ухапшених у великом корупционашком скандалу који истражују белгијски… »
Вести дана »
Раднички повео у финалној серији против Војводине са 2:0: Новосађани нису успели да искористе прилику на домаћем терену и изједначе
Дневник пре 1 сатјош 36 повезаних
Ђурица (ЕПуС): Чекамо званичну одлуку ЕК да видимо да ли ће Србија остати без 1,5 милијарди евра
Н1 Инфо пре 3 сатајош 28 повезаних
Хаос без краја! Калинић и Изунду прескочили ограду и потукли се са навијачима! Вукли се, гурали и ударали ко је кога стигао!
Курир пре 30 минутајош 44 повезане
Скупови синдиката у Београду на Међународни празник рада: У фокусу бољи услови рада и веће зараде
Еуроневс пре 7 сатијош 42 повезане
БЛИСКОИСТОЧНИ СУКОБ - Трамп: Прекид ватре окончао непријатељства са Ираном, одобрење Конгреса није потребно
РТВ пре 1 минутјош 52 повезане