Povezane vesti
Muž Eve Kaili priznao veze sa Katarom
Politika 16.12.2022
Frančesko Đorđi, vlasnik nevladine organizacije uključene u aferu „Katargejt“ i jedan od uhapšenih, priznao je belgijskim istražiteljima svoju umešanost u korupcionaškom skandalu. Italijanski mediji javljaju da se Đorđi, inače suprug… »
Partner uhapšene potpredsednice EP Eve Kaili priznao umešanost u aferu "Katargejt": "Oslobodite je"
Blic 16.12.2022
Partner uhapšene potpredsednice Evropskog parlamenta Eve Kaili, Frančesko Đorđi, koji je umešan u aferu "Katargejt" priznao je da je učestvovao u skandalu vezanom za korupciju, preneli su italijanski mediji. Kako prenosi portal Il Fato Kuotidijano… »
Katargejt, suprug uhapšene potpredsednice Evropskog parlamenta priznao svoju ulogu u aferi
RTS 16.12.2022
Suprug uhapšene potpredsednice Evropskog parlamenta Eve Kaili, Frančesko Đorđi, koji je umešan u aferu "Katargejt" priznao je da je učestvovao u skandalu u u vezi sa primanjem novca iz Katara i Maroka. Kailijeva se suočava i sa optužbama za… »
Suprug Eve Kaili priznao umešanost u aferu "Katargejt", zatražio puštanje poslanice na slobodu
Euronews 16.12.2022
Suprug uhapšene potpredsednice Evropskog parlamenta Eve Kaili, Frančesko Đorđi, koji je umešan u aferu "Katargejt" priznao je da je učestvovao u skandalu vezanom za korupciju, preneli su italijanski mediji. Kako prenosi portal Il Fato Kuotidijano… »
Skandal! Partner Eve Kaili priznao optužbe za korupciju i veze sa katarom: "Učinio sam sve za novac koji mi nije bio…
Kurir 16.12.2022
Italijanski dečko potpredsednice Evropskog parlamenta Eve Kaili priznao je učešće u podmićivanju Katara i molio je za njeno puštanje na slobodu kako bi mogla da brine o njihovoj bebi, navodi se u sudskim dokumentima, prenosi Dejli Mejl. Frančesko… »
Procurili novi detalji istrage: Muž potpredsednice EP priznao "Sve sam uradio za novac koji mi nije trebao"
Telegraf 16.12.2022
On je rekao da će učiniti sve kako bi Eva Kaili bila oslobođena. Frančesko Đorđi, suprug potpredsednice Evropskog parlamenta Eve Kaili priznao je umešanost u korupcionaški skandal koji potresa Evropsku uniju. "Sve sam to uradio za novac koji mi… »
Muž Eve Kaili priznao: Uzeli smo mito od Katara
Danas 15.12.2022
„Sve sam ovo uradio za novac koji mi nije bio potreban“, reči su kojima je Frančesko Đorđi, suprug grčke evroposlanice Eve Kaili i jedan od četvorice uhapšenih u velikom korupcionaškom skandalu koji istražuju belgijski istražitelji, priznao… »
Vesti dana »
Nervoza ili nedisciplina -Obradović i košarkaš podeljeni o uzrocima poraza
Sportske.net pre 3 satajoš 10 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton" ili put ka nižim cenama
BBC News pre 3 satajoš 1 povezana
Pratio maloletnicu, pa joj tražio da krene sa njim: Uhapšen muškarac (38) u Borči zbog proganjanja devojčice
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Lajčak na kraju mandata: Kosovo i Srbija mogu da budu ponosni na Ohridski sporazum
Danas pre 6 satijoš 1 povezana