Povezane vesti
Advokat Dejan Vasić posetio Slađana Trajkovića i dostavio mu lekove
RTV 16.12.2022
KOSOVSKA MITROVICA - Advokat Dejan Vasić, koga je Kancelarija za Kosovo i Metohiju angažovala u slučaju Slađana Trajkovića koji je u četvrtak uhapšen u Severnoj Mitrovici, danas je u Prištini posetio Trajkovića. On je za Kosovo onlajn rekao da mu… »
"Zdravstveno stanje Trajkovića stabilno, danas odluka o meri pritvora"
Telegraf 16.12.2022
Vasić je dodao da će danas biti održana sednica na kojoj će biti odlučeno o meri pritvora. Advokat Dejan Vasić, koga je Kancelarija za Kosovo i Metohiju angažovala u slučaju Slađana Trajkovića koji je juče uhapšen u Severnoj Mitrovici, istakao… »
Trajkoviću nije dobro! Oglasio se advokat uhapšenog Srbina
Alo 16.12.2022
Trajković je uhapšen sinoć u Bošnjačkoj mahali. Advokat Dejan Vasić, koji zastupa uhapšenog Slađana Trajkovića, rekao je da je obišao svog branjenika u pritovoru u Prištini i da se on ne oseća dobro. - Dostavio sam mu lekove, on se ne oseća… »
Supruga uhapšenog srpskog policajca: Optužen za ratni zločin, ovo je teror
N1 Info 16.12.2022
Suzana Trajković, supruga uhapšenog policajca Slađana Trajkovića, izjavila je da je njen muž uhapšen, prebačen u Prištinu i da je optužen za ratni zločin. „Jutros sam bila u stanici Euleksa i Kfora, međutim niko ne radi. Imam samo jedno… »
Supruga uhapšenog policajca: Rečeno mi je da je prebačen u Prištinu i da je optužen za ratni zločin
Nova 16.12.2022
Supruga uhapšenog policajca Slađana Trajkovića, Suzana rekla je za RTS da su joj u južnom delu Mitrovice rekli da je njen muž uhapšen, prebačen u Prištinu i da je optužen za ratni zločin. Suzana Trajković rekla je da joj je rečeno da je njen… »
Supruga uhapšenog policajca: Rečeno mi je da je prebačen u Prištinu i da je optužen za ratni zločin
RTS 16.12.2022
Supruga uhapšenog policajca Slađana Trajkovića, Suzana rekla je za RTS da su joj u južnom delu Mitrovice rekli da je njen muž uhapšen, prebačen u Prištinu i da je optužen za ratni zločin. Suzana Trajković rekla je da joj je rečeno da je njen… »
Supruga policajca sinoć uhapšenog na Kosovu: Rečeno mi je da je prebačen u Prištinu i da je optužen za ratni zločin
Euronews 16.12.2022
Supruga uhapšenog Trajkovića: Rekli su mi da je prebačen u Prištinu, ne mogu da mu dostavim lekove
Telegraf 16.12.2022
Kako je navela, njen suprug je dijabetičar, a kod sebe nema potrebne lekove. Suzana Trajković, supruga uhapšenog Slađana Trajkovića bivšeg pripadnika Kosovske policije kazala je da je on uhapšen juče oko 17 časova i da je, kako joj je rečeno iz… »
Uhapšen još jedan Srbin u Severnoj Mitrovici
Telegraf 16.12.2022
S. T. je jedan od pripadnika Kosovske policije koji su napustili službu. Bivši pripadnik Kosovske policije iz Severne Mitrovice S. T. uhapšen je večeras, navodi Kosovo onlajn. Na društvenim mrežama pojavila se vest da je Srbin uhapšen večeras oko… »
Vesti dana »
Kolima na doktorke u Beogradu tokom odavanja pošte poginulima u Novom Sadu
BBC News pre 34 minutajoš 45 povezanih
BLOG: Studenti napravili pauzu u Čortanovcima, biciklisti u Inđiji, u Novi Sad idu i taksisti
N1 Info pre 29 minutajoš 39 povezanih
KRIK: Skaj poruke – borba u novosadskom SNS-u oko novca i naklonosti Andreja Vučića
N1 Info pre 5 satijoš 6 povezanih
Odgovor potrošača na visoke cene – bojkot velikih trgovinskih lanaca u Srbiji i regionu
RTS pre 4 satijoš 21 povezana
Beograd: Završena blokada Brankovog mosta - poručeno da studente treba slediti
Novi magazin pre 1 satjoš 28 povezanih