Povezane vesti
Američki Senat usvojio zakon o odbrani vrijedan 858 milijardi dolara
Al Jazeera 16.12.2022
Predviđeno je povećanje plata vojnika za 4,6 posto, kupovina oružja, brodova i aviona, uključujući borbene avione F-35, kao i podrška Tajvanu i Ukrajini. Američki Senat usvojio je zakon kojim se odobrava rekordno godišnje izdvajanje na odbranu od 858… »
Rekordno izdvajanje za vojsku, oružje, brodove: Američki Senat usvojio zakon o odbrani od 858 milijardi dolara
Euronews 16.12.2022
Američki Senat usvojio je zakon kojim se odobrava rekordno godišnje izdvajanje na odbranu od 858 milijardi dolara, što je 45 milijardi više nego što je predložio predsednik Džozef Bajden, prenosi Rojters. Senatori su podržali u četvrtak Zakon o… »
Vesti dana »
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
N1 Info pre 6 satijoš 37 povezanih
(Video) Prvo pojavljivanje u javnosti Tamare Milutinović nakon što je tramvaj udario u njenu zgradu: Pevačica otkrila detalje jezive saobraćajke: "Znam ljude, zabrinula sam se"
Blic pre 1 satjoš 123 povezane
Kraljevčani na začelju: U gradu na Ibru prosečna martovska zarada - 100.541 dinar
Večernje novosti pre 5 satijoš 33 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 7 satijoš 10 povezanih
Tramp: Zemlje Bliskog istoka da potpišu Avramove sporazume; Iran sa "novim sistemom" oborio dron iznad Zaliva
RTS pre 1 satjoš 40 povezanih