Povezane vesti
Trpela sam fizičko i psihičko nasilje! Jami o maltretiranju koje je prošla - "Cela ustanova je bila u mojim slikama!"
Mondo 16.12.2022
Jasna Milenković Jami priznala je da je u školi bila žrtva vršnjačkog nasilja. Jasna Milenković Jami priznala je da je u školi bila žrtva vršnjačkog nasilja. Jasna Milenković Jami već nedeljama je u centru pažnje zbog svoje ćerke Lee koja neverovatno… »
Jami je bila žrtva fizičkog nasilja! Pevačica otvoreno o maltretiranju koje je proživela: Deca su bila ljubomorna zbog mog…
Kurir 16.12.2022
Pevačica Jasna Milenković Jami pričala je otvoreno o nasilju koje je proživljavala u školi. Ona je bila veoma uspešna gimnastičarka, a deca su je gledala sa prezirom ljubomore, pa su je maltretirali fizički i psihički. Upravo je o tome pričala u "Pulsu… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Blokiran Filozofski fakultet, Upravi dat rok da do 14 časova napusti zgradu, obratio se dekan Alanović
Moj Novi Sad pre 19 minutajoš 33 povezane
Nije samo Makron otišao pre Trampovog dolaska: Svetski čelnici napuštaju Davos, neki otkazali dolazak
Telegraf pre 1 satjoš 38 povezanih
Poslanici opozicije kritikuju izmene pravosudnih zakona, Mrdić smatra da su u interesu građana
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
Opravdali uloge favorita! Zverev, Nori i Bublik u trećem kolu Australijan opena
Kurir pre 5 minutajoš 92 povezane