Povezane vesti
Haos u tržnom centru na Karaburmi: Žena u prodavnici rušila sve pred sobom pa nasrnula na radnike! Jedva je savladali (video)…
Kurir 16.12.2022
U jednoj prodavnici u tržnom centru na Karaburmi juče je nastao pravi haos koji je prerastao i u fizički obračun. Do sukoba je, kako se navodi, došlo nakon što je jedna žena isprevrtala kompletnu radnju. Kako se vidi na video snimku koji je objavljen na… »
Makljaža u poznatoj beogradskoj prodavnici! Žena napravila haos - Obarala stvari, pa vukla radnicu za kosu (video)
Mondo 16.12.2022
Na mrežama se navodi da se ovaj incident dogodio u radnji "Pepko" na Karaburmi. Na mrežama se navodi da se ovaj incident dogodio u radnji "Pepko" na Karaburmi. Na Instagram stranici "192_rs" pojavio se video-snimak jedne žene koja u poznatoj beogradskoj… »
Haos u prodavnici na Karaburmi: Žena nasrnula na radnika obezbeđenja, udarala ga i vikala, jedva je obuzdali
Telegraf 16.12.2022
Žena je do te mere nekontrolisano napadala ljude da su morali da je obore na pod do dolaska policije, a njih troje je moralo da je drži kako se ne bi oslobodila. Juče je u jednoj prodavnici u tržnom centru na Karaburmi došlo do sukoba, nakon što je jedna… »
Vesti dana »
Veliki požar u industrijskoj zoni u Novom Pazaru, gore fabrike tekstila
Danas pre 52 minutajoš 39 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za subotu na ledenu kišu, za nedelju na olujni vetar
Newsmax Balkans pre 22 minutajoš 23 povezane
Novak leti kao avion! Reakcija Srbina zapalila društvene mreže! Ljudi u neverici gledaju šta čovek radi u 38. godini! (video)
Kurir pre 27 minutajoš 40 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 2 minutajoš 22 povezane
„Igrali smo bez kontakta“: Duško Ivanović brutalno iskren nakon poraza od Zvezde!
Hot sport pre 1 satjoš 23 povezane