Повезане вести

Рада Трајковић више од 20 сати на прелазу Мердаре

Рада Трајковић више од 20 сати на прелазу Мердаре

Бета 16.12.2022
Саветница косовског министра за заједнице и повратак и председница Европског покрета Срба на Косову Рада Трајковић више од 20 сати је на прелазу Мердаре и, како је казала, српска полиција и даље јој не допушта да предје тај… »
Рада Трајковић са прелаза Мердаре: Београд сматра да сам опасна по њега

Рада Трајковић са прелаза Мердаре: Београд сматра да сам опасна по њега

Инсајдер 16.12.2022
Рада Трајковић, председница Европског покрета која је недавно именована за саветницу косовског министра за заједнице и повратак, већ седамнаест сати чека на прелазу Мердаре, да уђе у централну Србију. Она је за Инсајдер рекла да… »
Рада Трајковић за Данас после 17 сати задржавања на прелазу Мердаре: Вучић у паници, агент БИА на вези с Београдом

Рада Трајковић за Данас после 17 сати задржавања на прелазу Мердаре: Вучић у паници, агент БИА на вези с Београдом

Данас 16.12.2022
Александар Вучић у последње време више не контролише своје реакције и доживаља ме као неког од кога му прети нека опасност. Чим ангажује оволику полицију и БИА око мене, вероватно је у паници. Срећом што се не узбуђујем и мирно… »
ССП: Овакво поступање БИА и полиције према Ради Трајковић је због неслагања са њеним политичким радом

ССП: Овакво поступање БИА и полиције према Ради Трајковић је због неслагања са њеним политичким радом

Данас 16.12.2022
Странка слободе и правде најоштрије осуђује вишечасовно задржавање Раде Трајковић од стране БИА и МУП Србије чиме јој је онемогућена слобода кретања која је загарантована Уставом Србије, наводи се у саопштењу ССП. Како се… »
Трајковић за Нова.рс после 14х драме на Мердару: И даље чекам инсулин, документа ми је узела БИА

Трајковић за Нова.рс после 14х драме на Мердару: И даље чекам инсулин, документа ми је узела БИА

Нова 16.12.2022
Рада Трајковић дуже од 14 сати налази се на административном прелазу Мердаре, задржала српска полиција, која јој је одузела документа. У међувремену, како ју је обавестио младић из Безбедносно информативне агенције, њен случај… »

Вести дана »