Povezane vesti
„Žao mi je Ane Nikolić“
Nova 16.12.2022
Progovorila o koleginici. Pevačica Tanja Savić je upitana da li bi otišla na koncert Ane Nikolić u Areni koji je planiran za oktobar sledeće godine. Ona je odmah odgovorila potvrdno, ali je dodala da je Nikolićevoj potrebna pomoć. „Mogla bih da odem… »
Žao mi je ane Nikolić, neko joj neko kaže da se opameti! Tanja Savić urnisala koleginicu - "Svi znamo ko je ona bila!"
Mondo 16.12.2022
Tanja Savić iznela mišljenje o Ani Nikolić, istakla da pevačica više nije ono što je nekad bila. Tanja Savić iznela mišljenje o Ani Nikolić, istakla da pevačica više nije ono što je nekad bila. Na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a pojavile su se… »
"Opameti se,: Ženo!" Tanja Savić udarila na Anu Nikolić: "Neka neko reaguje, svi znaju, a niko se ne usuđuje o tome da priča"…
Blic 16.12.2022
Pevačica Tanja Savić pojavila se na snimanju jednog novogodišnjeg programa i tom prilikom se osvrnula na ponašanje svoje koleginice Ane Nikolić, koje se u poslednje vreme i te kako komentariše. Na pitanje da li bi otišla na Aninin koncert, ona je rekla… »
Vesti dana »
Tramp za Politiko: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
N1 Info pre 1 satjoš 30 povezanih
Vučić opet preti Rusima zbog NIS: Mi ćemo morati da delujemo kao država... Ako se desi, to će biti za 37 dana
Pravda pre 1 satjoš 26 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 32 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih