Повезане вести
Естрада се опрашта од Синише Михајловића: „Први дрес који сам добио је био његов“
Нова 16.12.2022
Познати фудбалер Синиша Михајловић преминуо је данас у 54. години у Риму. Михајловић је водио дугу борбу са леукемијом, а претходних дана је објављено да му се стање погоршало. Његов прерани одлазак потресао је целу Србију, а… »
Цеца се опростила од Синише Михајловића: Један догађај је сведочио о њиховом пријатељству: "Прерано нам оде"
Блиц 16.12.2022
Прослављени фудбалер Синиша Михајловић (54) умро је након борбе са леукемијом, а поред његове породице, смрт фудбалске легенде потресла је и све оне који су га познавали. Међу његовим пријатељима који су се опростили од њега… »
Црвеној звезди је дао све, а једно му остало неостварени сан: Синиша је плакао кад је на Маракани видео ову поруку!
Мондо 16.12.2022
Црвена звезда опростила се од Синише Михајловића, чија смрт је расплакала све. Црвено-бели нису имали много већих легенди од њега и дуго ће бити у црнини због Михе. Црвена звезда опростила се од Синише Михајловића, чија смрт је… »
"Надао сам се, као и сви, да ћеш победити у најважнијој бици": Дачићево најдубље саучешће породици Михајловић
Телеграф 16.12.2022
Напустио нас је велики шампион, борац и патриота, дужни смо да га памтимо као једног од највећих фудбалера које је Србија икад имала, навео је између осталог министар Дачић. Први потпредседник Владе Србије и министар спољних… »
Саучешће Додика породици Синише Михајловића: Обележио је историју српског фудбала
Телеграф 16.12.2022
Синиша Михајловић је преминуо данас од леукемије. Председник Републике Српске Милорад Додик упутио је данас телеграм саучешћа породици Михајловић поводом смрти прослављеног српског фудбалера Синише Михајловића. "Веома ме… »
Вести дана »
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 31 минутајош 17 повезаних
Москва критикује Зеленског због захтева да Запад гарантује безбедност избора
Политика пре 31 минутајош 19 повезаних
Након јутарњег мраза следи топао децембарски дан Температура до 16 степени, али магла остаје ево какво нас време очекује наредних седам дана
Дневник пре 1 сатјош 13 повезаних
Хитна помоћ: Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде синоћ у Београду
НИН пре 11 минутајош 13 повезаних