Povezane vesti
"Odmah mi je ukazana pomoć": Jani se slošilo na aerodromu, otkrila šta se dogodilo pre ulaska u avion
Blic 17.12.2022
Pre nekoliko nedelja, Jani Todorović se slošilo na aerodromu pri povratku sa nastupa, a sada je pevačica otkrila šta joj se dogodilo. Pevačici je bilo loše nakon što je izašla iz aviona, te se sve vreme držala za ženu koja joj je pružila pomoć. Jana je… »
Uzela sam tabletu za smirenje i slošilo mi se: Jana se oglasila posle drame na aerodromu – Ukazana mi je lekarska pomoć
Mondo 17.12.2022
Pevačici Jani Todorović nedavno je pozlilo na beogradskom aerodromu, sad otkrila razlog. Pevačici Jani Todorović nedavno je pozlilo na beogradskom aerodromu, sad otkrila razlog Pevačici Jani Todorović nedavno se slošilo na aerodromu "Nikola Tesla" pa je… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate do kraja maja 2026
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
Preminuo otac Aleksandra Nešovića Baje: Umro samo šest dana nakon što je izgubio sina
Mondo pre 13 minutajoš 56 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 18. maj: Mestimično oblačno, vetrovito i toplije
Beta pre 5 satijoš 29 povezanih
Izbegnuta nesreća na autoputu Miloš Veliki: Hitno upozorenje razglasom spečilo vozilo da uđe u suprotnom smeru u tunel
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih
Poznato gde Dubai dočekuje budućnost: ABA liga dala konačnu odluku o polufinalnoj seriji
Dnevnik pre 58 minutajoš 25 povezanih