Povezane vesti
Regragi: Mi smo Roki Balboa Svetskog prvenstva
Sport klub 17.12.2022
Podeli : Selektor Maroka Valid Regragi u najavi okršaja za bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Kataru istakao je da njegov tim veoma motivisan da ostvari kapitalan rezultat za čitav afrički fudbal. – Mi smo Roki Balboa Svetskog prvenstva i poput… »
Regragi: Želeli smo da donesemo ljudima više radosti
Sport klub 17.12.2022
Podeli : Nakon poraza od Hrvatske u borbi za treće mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru, selektor Maroka Valid Regragi rekao je da je i razočaran i srećan. „Razočaran sam drugim porazom zaredom, uradili smo sve što smo mogli, ali srećan sam što smo… »
Regragi: Želeli smo da donesemo ljudima više radosti
N1 Info 17.12.2022
Nakon poraza od Hrvatske u borbi za treće mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru, selektor Maroka Valid Regragi rekao je da je i razočaran i srećan. „Razočaran sam drugim porazom zaredom, uradili smo sve što smo mogli, ali srećan sam što smo dogurali do… »
Hrvatska pobedila Maroko i osvojila treće mesto na Mundijalu u Kataru
Euronews 17.12.2022
Hrvatska i Maroko su dan pre finala završili svoje učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru. Jedni su se oprostili pobedom, a drugi pak porazom, s obzirom na to da su izabranici Zlatka Dalića slavili sa 2:1 i na taj način osvojili treće mesto na Mundijalu… »
Kovačić priželjkuje bronzu: Očekuje nas teška utakmica, Marokanci uvek daju sve od sebe
Euronews 17.12.2022
Reprezentativac Hrvatske Mateo Kovačić (28) istakao je da su on i njegovi saigrači bili tužni posle poraza u polufinalu Svetskog prvenstva od Argentine, ali da je sada fokus na meč sa Marokom za bronzu. "Velika je stvar ući među četiri najbolje ekipe na… »
Mi smo Roki Balboa Svetskog prvenstva: Maroko spreman za pohod na bronzu!
Hot sport 17.12.2022
Selektor Maroka Valid Regragi komentarisao je istorijski uspeh svog tima – Mi smo Roki Balboa Svetskog prvenstva i poput pravih dugoprugaša, imamo još štošta da pokažemo. Ispali smo iz borbe za glavnu nagradu, ali vratićemo se, kao što se Roki uvek… »
Vesti dana »
(Mapa) Poleteo prvi avion iz Abu Dabija, evo koji grad mu je krajnje odredište
Blic pre 27 minutajoš 37 povezanih
Udruženja poljoprivrednika objavila na kojim će sve putevima danas biti blokade
Morava info pre 2 satajoš 15 povezanih
Nikšić: Acu Đukanoviću određen pritvor do 30 dana zbog bojazni od bekstva
Insajder pre 1 satjoš 28 povezanih
Izraeska vojska saopštila da je moguća invazija na Liban
Serbian News Media pre 1 satjoš 51 povezana