Повезане вести

Михин интервју: Први пут на Маракани, пут до Звезде…

Михин интервју: Први пут на Маракани, пут до Звезде…

Спорт клуб 17.12.2022
Подели : Комеморација поводом смрти легендарног Синише Михајловића биће одржана у недељу у 11 часова у Медија центру стадиона “Рајко Митић”, саопштио је ФК Црвена звезда. Отворена је и књига жалости, у коју ће у суботу (данас)… »
Одлуку нисам доносио на основу новца, већ онога што осећам: Интервју Михајловића о љубави према Црвеној Звезди! (видео)

Одлуку нисам доносио на основу новца, већ онога што осећам: Интервју Михајловића о љубави према Црвеној Звезди! (видео)

Хот спорт 17.12.2022
Непоновљиви фудбалер се присећао највећег сна из дечачких дана Однос Синише Михајловића према Црвеној Звезди најбоље дочарава опширан интервју који је дао у емисији „Легенде Маракане“. – Био сам мали, имао сам пет или шест… »
Овако је говорио синиша Михајловић: "Нудили су ми пун кофер новца, али ја сам желео само Звезду"

Овако је говорио синиша Михајловић: "Нудили су ми пун кофер новца, али ја сам желео само Звезду"

Вечерње новости 17.12.2022
СИНИША Михајловић преминуо је јуче, а у једном од последњих интервјуа говорио је о Црвеној звезди. Фото Н. Параушић У емисији "Легенде Маракане" Михајловић је говорио о љубави према Црвеној звезди. - Био сам мали, имао сам пет… »

Вести дана »