Povezane vesti
Bogdanović: Zadržan sam na Merdaru, policija mi ne dozvoljava ulazak kao i Radi Trajković
Radio 021 17.12.2022
Predsednik pokreta "Odgovor" Boban Bogdanović izjavio je da je zadržan na prelazu Merdare i da mu predstavnici MUP-a Srbije ne dozvoljavaju da uđe u centralnu Srbiju sa teritorije Kosova. On je za portal N1 rekao da je izveden iz autobusa koji saobraća… »
Bogdanović: Zadržan sam na Merdaru, policija mi ne da ulazak u centralnu Srbiju
N1 Info 17.12.2022
Predsednik pokreta „Odgovor“ Boban Bogdanović izjavio je za portal N1 da je zadržan na administrativnom prelazu Merdare na sličan način kao i Rada Trajković, kao i da mu predstavnici MUP-a Srbije ne dozvoljavaju da uđe u centralnu Srbiju sa teritorije… »
Bogdanović: Zadržan sam na Merdaru, policija mi ne da ulazak u centralnu Srbiju
Insajder 17.12.2022
Predsednik pokreta „Odgovor“ Boban Bogdanović izjavio je za portal N1 da je zadržan na administrativnom prelazu Merdare na sličan način kao i Rada Trajković, kao i da mu predstavnici MUP-a Srbije ne dozvoljavaju da uđe u centralnu Srbiju sa teritorije… »
Vesti dana »

Sastanak Trampa i Zelenskog u Vašingtonu: bezbednosne garancije i diplomatski napredak u miru za Ukrajinu
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 51 povezana

Krivične prijave zbog navoda o policijskom nasilju u Srbiji
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 32 povezane

Studentski protesti širom zemlje: "Gde smo ono stali?" (UŽIVO)
Novi magazin pre 28 minutajoš 14 povezanih

Tepić: Samo osoba bez grama morala i pameti može da kaže da je pad nadstrešnice diverzija izvedena da bi počela obojena revolucija
Pravda pre 3 satajoš 23 povezane