Povezane vesti
Bogdanović: Zadržan sam na Merdaru, policija mi ne dozvoljava ulazak kao i Radi Trajković
Radio 021 17.12.2022
Predsednik pokreta "Odgovor" Boban Bogdanović izjavio je da je zadržan na prelazu Merdare i da mu predstavnici MUP-a Srbije ne dozvoljavaju da uđe u centralnu Srbiju sa teritorije Kosova. On je za portal N1 rekao da je izveden iz autobusa koji saobraća… »
Bogdanović: Zadržan sam na Merdaru, policija mi ne da ulazak u centralnu Srbiju
N1 Info 17.12.2022
Predsednik pokreta „Odgovor“ Boban Bogdanović izjavio je za portal N1 da je zadržan na administrativnom prelazu Merdare na sličan način kao i Rada Trajković, kao i da mu predstavnici MUP-a Srbije ne dozvoljavaju da uđe u centralnu Srbiju sa teritorije… »
Bogdanović: Zadržan sam na Merdaru, policija mi ne da ulazak u centralnu Srbiju
Insajder 17.12.2022
Predsednik pokreta „Odgovor“ Boban Bogdanović izjavio je za portal N1 da je zadržan na administrativnom prelazu Merdare na sličan način kao i Rada Trajković, kao i da mu predstavnici MUP-a Srbije ne dozvoljavaju da uđe u centralnu Srbiju sa teritorije… »
Vesti dana »

(FOTO) Požar na Banovom brdu, nisu saobraćali tramvaji ni autobusi
N1 Info pre 16 minutajoš 26 povezanih

Napad Ukrajine na ruski Belgorod prekinuo struju za hiljade ljudi, kaže regionalni zvaničnik
Slobodna Evropa pre 56 minutajoš 11 povezanih

Atp Šangaj, najnovije vesti: Evo kada Novak Đoković igra osminu finala Mastersa u Kini
Večernje novosti pre 21 minutajoš 13 povezanih