Povezane vesti
Bogdanović: Zadržan sam na Merdaru, policija mi ne dozvoljava ulazak kao i Radi Trajković
Radio 021 17.12.2022
Predsednik pokreta "Odgovor" Boban Bogdanović izjavio je da je zadržan na prelazu Merdare i da mu predstavnici MUP-a Srbije ne dozvoljavaju da uđe u centralnu Srbiju sa teritorije Kosova. On je za portal N1 rekao da je izveden iz autobusa koji saobraća… »
Bogdanović: Zadržan sam na Merdaru, policija mi ne da ulazak u centralnu Srbiju
N1 Info 17.12.2022
Predsednik pokreta „Odgovor“ Boban Bogdanović izjavio je za portal N1 da je zadržan na administrativnom prelazu Merdare na sličan način kao i Rada Trajković, kao i da mu predstavnici MUP-a Srbije ne dozvoljavaju da uđe u centralnu Srbiju sa teritorije… »
Bogdanović: Zadržan sam na Merdaru, policija mi ne da ulazak u centralnu Srbiju
Insajder 17.12.2022
Predsednik pokreta „Odgovor“ Boban Bogdanović izjavio je za portal N1 da je zadržan na administrativnom prelazu Merdare na sličan način kao i Rada Trajković, kao i da mu predstavnici MUP-a Srbije ne dozvoljavaju da uđe u centralnu Srbiju sa teritorije… »
Vesti dana »

(Mape) počinje! Temperatura raste do 40 stepeni! Ekstremne vrućine od danas, za vikend još gore, a evo do kada ćemo da se pržimo
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Trilaterala za mir – tri lidera s uslovima za pregovore, ko će okončati rat
RTV pre 22 minutajoš 5 povezanih