Povezane vesti
Privukla je pažnju kao Drakčetova snaja, a onda nestala iz javnosti: Evo gde je danas i kako izgleda Dragana iz serije „Moj…
Nova 17.12.2022
Njena i Mališina ljubavna priča bila je naročito zanimljiva. Serija „Moj rođak sa sela“ postigla je veliku popularnost kad je prvi put emitovana, a jednaku pažnju privlači i sa svakom reprizom. Porodica Malešević je svojim dogodovštinama zasmejavala… »
Zavela je Mališu u seriji "Moj rođak sa sela", a onda je nestala sa scene: Evo kako danas izgleda glumica Suzana Lukić
Blic 17.12.2022
Serija "Moj rođak sa sela" je bila jako popularna u vreme kada se emitovala, a doživela je i veliki broj repriziranja, zbog čega su se mnogi zapitali gde su sada glumci iz pomenute serije. Sa uživanjem su mnogi pratili avanture porodice Malešević, a… »
Vesti dana »

Uživo nastavljaju se žestoke bitke na frontu, broje se mrtvi Tramp najavio susret sa Zelenskim i Putinom
Alo pre 42 minutajoš 21 povezana

MUP objavio nove podatke o hapšenjima na jučerašnjim protestima u Valjevu i Beogradu
Radio 021 pre 1 satjoš 11 povezanih

Dačić: Jedan policajac povređen, 18 demonstranata uhapšeno u sinoćnim neredima
Sputnik pre 2 satajoš 9 povezanih

Razmontirao nemce, pa poslao moćnu poruku pred eurobasket: Nismo pokazali ni 70 odsto! Bićemo još bolji - sigurno!
Kurir pre 1 minutjoš 9 povezanih