Povezane vesti
Privukla je pažnju kao Drakčetova snaja, a onda nestala iz javnosti: Evo gde je danas i kako izgleda Dragana iz serije „Moj…
Nova 17.12.2022
Njena i Mališina ljubavna priča bila je naročito zanimljiva. Serija „Moj rođak sa sela“ postigla je veliku popularnost kad je prvi put emitovana, a jednaku pažnju privlači i sa svakom reprizom. Porodica Malešević je svojim dogodovštinama… »
Zavela je Mališu u seriji "Moj rođak sa sela", a onda je nestala sa scene: Evo kako danas izgleda glumica Suzana Lukić
Blic 17.12.2022
Serija "Moj rođak sa sela" je bila jako popularna u vreme kada se emitovala, a doživela je i veliki broj repriziranja, zbog čega su se mnogi zapitali gde su sada glumci iz pomenute serije. Sa uživanjem su mnogi pratili avanture porodice Malešević, a… »
Vesti dana »
Kraj praznika, ali ne i protesta u Srbiji: Kako dalje usled talasa nezadovoljstva
Insajder pre 7 satijoš 33 povezane
Šolc u vezi sa Trampom: Sve zemlje moraju poštovati princip nepovredivosti granica
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
Meč Totenhem – Liverpul prekinut zbog teške povrede Bentankura
Sport klub pre 34 minutajoš 27 povezanih
BLOG UŽIVO Studenti najavili novi protest, skup podrške održan i u Kraljevu: Pravni fakultet u Novom Sadu traži donacije
Nova pre 4 satijoš 22 povezane