Povezane vesti
EU daje bezpovratno 263 miliona evra za železničku prugu, energetiku i kanalizaciju u Srbiji
Politika 17.12.2022
Srbija i Evropska unija ugovorile su sedam novih projekata u oblasti energetike, životne sredine i transportne infrastrukture. Ovo je do sada najveća investicija EU u Srbiji namenjena zelenoj ekonomiji. Operativni odbor EU i država članica uz… »
Bespovratna pomoć EU od 263 miliona evra za sedam projekata u Srbiji: Od energetike do transporta
Euronews 17.12.2022
Operativni odbor EU i država članica, uz sufinansiranje Investicionog okvira za Zapadni Balkan (WBIF), odobrio je 263 miliona evra bespovratne pomoći EU za sedam projekata u Srbiji namenjenih zelenoj ekonomiji. Ministarka za evropske integracije Tanja… »
Od Evropske unije 263 miliona evra za sedam projekata namenjenih zelenoj ekonomiji u Srbiji
Insajder 17.12.2022
Operativni odbor EU i država članica, uz sufinansiranje Investicionog okvira za Zapadni Balkan (WBIF), odobrio je 263 miliona evra bespovratne pomoći EU za sedam projekata u Srbiji namenjenih zelenoj ekonomiji. Ministarka za evropske integracije Tanja… »
Vesti dana »
Izbori na Kosovu: Još jedna pobeda Samoopredeljenja, ali bez većine u parlamentu
BBC News pre 1 satjoš 62 povezane
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, vanredne situacije ukinute
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 27 povezanih
Tramp: Iran i Izrael traže način za „hitno primirje” nakon razmene udara
Forbes pre 11 minutajoš 44 povezane
"Upotrebljen najnoviji arsenal naoružanja na Izraelu" Tramp pozvao Netnjahua: Ja sam glavni! Ja vučem poteze!
Kurir pre 1 minutjoš 29 povezanih
Broj žrtava zemljotresa na Filipinima porastao na 32, više od 200 ljudi povređeno
RTV pre 21 minutajoš 51 povezana