Повезане вести
„Од режима боље нисам ни очекивала“: Огласила се Рада Трајковић, пуштена на кућно лечење
Нова 17.12.2022
Председница Европског покрета Срба са Косова и саветница косовског министра за заједнице и повратак Рада Трајковић јутрос у 6 часова је пуштена на кучно лечење. Како је објављено на њеном Твитер налогу, она је у стабилном… »
Рада Трајковић пуштена на кућно лечење, после тортуре коју је доживела од српских власти: Ако се ово десило мени, онда се…
Данас 17.12.2022
Саветница косовског министра за заједнице и повратак и председница Европског покрета Срба на Косову Рада Трајковић након што је синоћ око 20 сати санитетским возилом прбачена у Прокупље, јер јој је позлило након целодневног… »
Трајковић пуштена на кућно лечење: Последњи дани оголили право лице режима
Н1 Инфо 17.12.2022
Рада Трајковић написала је на Твитеру да је јутрос у шест сати пуштена из болнице на кућно лечење и да је стабилно. "Хвала сваком од вас ко се за мене борио. То ме је ојачало. Хвала и свим политичким актерима и на Косову и у… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро