Povezane vesti
„Od režima bolje nisam ni očekivala“: Oglasila se Rada Trajković, puštena na kućno lečenje
Nova 17.12.2022
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova i savetnica kosovskog ministra za zajednice i povratak Rada Trajković jutros u 6 časova je puštena na kučno lečenje. Kako je objavljeno na njenom Tviter nalogu, ona je u stabilnom stanju. „Hvala svakom od vas… »
Rada Trajković puštena na kućno lečenje, posle torture koju je doživela od srpskih vlasti: Ako se ovo desilo meni, onda se…
Danas 17.12.2022
Savetnica kosovskog ministra za zajednice i povratak i predsednica Evropskog pokreta Srba na Kosovu Rada Trajković nakon što je sinoć oko 20 sati sanitetskim vozilom prbačena u Prokuplje, jer joj je pozlilo nakon celodnevnog čekanja na prelazu Merdare, s… »
Trajković puštena na kućno lečenje: Poslednji dani ogolili pravo lice režima
N1 Info 17.12.2022
Rada Trajković napisala je na Tviteru da je jutros u šest sati puštena iz bolnice na kućno lečenje i da je stabilno. "Hvala svakom od vas ko se za mene borio. To me je ojačalo. Hvala i svim političkim akterima i na Kosovu i u Srbiji koji su se decidno… »
Vesti dana »

Skupština Srbije sutra: Novi Zakon o legalizaciji objekata i 46 drugih tačaka na jesenjoj sednici
Serbian News Media pre 2 minutajoš 29 povezanih

Zatvoren auto-put Inđija-Maradik, prema Novom Sadu, vozilo probilo odbojnu ogradu
Danas pre 52 minutajoš 28 povezanih

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je predstavio kabinet
Danas pre 52 minutajoš 37 povezanih

Prevrnuo se čamac sa 11 osoba na Dunavu kod Bačke Palanke, strahuje se da ima stradalih
RTS pre 17 minutajoš 26 povezanih