Повезане вести
„Од режима боље нисам ни очекивала“: Огласила се Рада Трајковић, пуштена на кућно лечење
Нова 17.12.2022
Председница Европског покрета Срба са Косова и саветница косовског министра за заједнице и повратак Рада Трајковић јутрос у 6 часова је пуштена на кучно лечење. Како је објављено на њеном Твитер налогу, она је у стабилном… »
Рада Трајковић пуштена на кућно лечење, после тортуре коју је доживела од српских власти: Ако се ово десило мени, онда се…
Данас 17.12.2022
Саветница косовског министра за заједнице и повратак и председница Европског покрета Срба на Косову Рада Трајковић након што је синоћ око 20 сати санитетским возилом прбачена у Прокупље, јер јој је позлило након целодневног… »
Трајковић пуштена на кућно лечење: Последњи дани оголили право лице режима
Н1 Инфо 17.12.2022
Рада Трајковић написала је на Твитеру да је јутрос у шест сати пуштена из болнице на кућно лечење и да је стабилно. "Хвала сваком од вас ко се за мене борио. То ме је ојачало. Хвала и свим политичким актерима и на Косову и у… »
Вести дана »
Мали на форуму БЕЛТАЛКС: Србија више него удвостручила БДП по глави становника
НИН пре 8 минутајош 15 повезаних
Временска прогноза за Србију 9. децембра 2025: магла ујутру, претежно сунчано током дана
Наслови.аи пре 49 минутајош 16 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 13 минутајош 29 повезаних