Povezane vesti

„Od režima bolje nisam ni očekivala“: Oglasila se Rada Trajković, puštena na kućno lečenje

„Od režima bolje nisam ni očekivala“: Oglasila se Rada Trajković, puštena na kućno lečenje

Nova 17.12.2022
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova i savetnica kosovskog ministra za zajednice i povratak Rada Trajković jutros u 6 časova je puštena na kučno lečenje. Kako je objavljeno na njenom Tviter nalogu, ona je u stabilnom stanju. „Hvala svakom… »
Rada Trajković puštena na kućno lečenje, posle torture koju je doživela od srpskih vlasti: Ako se ovo desilo meni, onda se…

Rada Trajković puštena na kućno lečenje, posle torture koju je doživela od srpskih vlasti: Ako se ovo desilo meni, onda se…

Danas 17.12.2022
Savetnica kosovskog ministra za zajednice i povratak i predsednica Evropskog pokreta Srba na Kosovu Rada Trajković nakon što je sinoć oko 20 sati sanitetskim vozilom prbačena u Prokuplje, jer joj je pozlilo nakon celodnevnog čekanja na prelazu… »
Trajković puštena na kućno lečenje: Poslednji dani ogolili pravo lice režima

Trajković puštena na kućno lečenje: Poslednji dani ogolili pravo lice režima

N1 Info 17.12.2022
Rada Trajković napisala je na Tviteru da je jutros u šest sati puštena iz bolnice na kućno lečenje i da je stabilno. "Hvala svakom od vas ko se za mene borio. To me je ojačalo. Hvala i svim političkim akterima i na Kosovu i u Srbiji koji su se… »

Vesti dana »