Povezane vesti
Arkan me je godinama jurio! Branislav Lečić progovorio o susretu sa Ražnatovićem: Bio je to jedan pravi mafijaški razgovor!…
Kurir 17.12.2022
Glumac Branislav Lečić otkrio je da je Arkan tražio da ga glumi u filmu, nakon snimanja ostvarenja "Bulevar revolucije". - Nakon premijere tog filma Željko me je godinama jurio da razgovaramo. Na kraju nam je njegov tadašnji prijatelj, sada pokojni… »
Našli smo se u njegovoj poslastičarnici: Srpski glumac otkriva - "Arkan je tražio da ga glumim u filmu"
Mondo 17.12.2022
Glumac Branislav Lečić ispričao detalje susreta sa pokojnim Željkom Ražnatovićem Arkanom. Glumac Branislav Lečić ispričao detalje susreta sa pokojnim Željkom Ražnatovićem Arkanom Glumac Branislav Lečić otkrio je da je Arkan tražio da ga glumi u filmu… »
Vesti dana »
"Možete da me povučete za taj Generalštab": Ministar kulture "kulturno", usred Skupštine (VIDEO)
Vranje news pre 2 satajoš 32 povezane
CNN: Odložen odlazak potpredsednika SAD na pregovore sa Iranom
Serbian News Media pre 19 minutajoš 56 povezanih
Odložena sednica Izbornog veća na Medicinskom fakultetu u Beogradu
Nedeljnik pre 2 satajoš 48 povezanih
Sa Zbiljićem došla jedna od najvećih legendi Zvezde: iznenađenje na treningu Voše pred Partizan!
Telegraf pre 4 minutajoš 50 povezanih
Đurović podigao prašinu pred Barselonu: „Zvezda spada među elitu Evrolige – ali mora da se tuče za pobedu!“
Hot sport pre 4 minutajoš 35 povezanih