Повезане вести

"Нисам могла да верујем кад сам ушла у радњу два дана заредом" Београђанка полудела кад је видела цене, и продавачица је…

"Нисам могла да верујем кад сам ушла у радњу два дана заредом" Београђанка полудела кад је видела цене, и продавачица је…

Курир 18.12.2022
Једна Београђанка (50) поделила је своје шокантно искуство када је за само два дана у једној продавници одређена намирница драстично поскупела. Кренуо је постепени раст са 50 динара на 60, па више од 70 динара, а сада већ… »
Не стигну да промене цену - сваки дан ново поскупљење! Намирница коју често користимо је била 50, сада кошта 90 динара

Не стигну да промене цену - сваки дан ново поскупљење! Намирница коју често користимо је била 50, сада кошта 90 динара

Мондо 18.12.2022
Цене расту из дана у дан, а једна Београђанка је скренула пажњу на једну намирницу коју често користимо у прављењу јела. Цене расту из дана у дан, а једна Београђанка је скренула пажњу на једну намирницу коју често користимо… »
Главни састојак пасте никад скупљи: "Комшинице, и ми смо фрапирани, не стижемо да променимо цене"

Главни састојак пасте никад скупљи: "Комшинице, и ми смо фрапирани, не стижемо да променимо цене"

Телеграф 18.12.2022
Некада је парадајз сос од 500 мл коштао 45 до 50 динара, а сада је већ дупло скупљи. Сећате се периода када је паковање парадајз соса од пола литре коштало непуних 50 динара? Веровали или не, то и није било тако давно, али како… »

Вести дана »