Povezane vesti
Da bar postoji dokaz, da odem na grob da se isplačem! Dejan traži brata blizanca 44 godine, majka išla i kod Đinđića
Mondo 18.12.2022
Dejan Baranovski (44) iz Feketića traži svog brata blizanca pune 44 godine! Dejan Baranovski (44) iz Feketića traži svog brata blizanca pune 44 godine! Dejan Baranovski (44) iz Feketića je podigao meštane svog mesta na noge a potom i celu Srbiju… »
Dejan iz Feketića traži brata blizanca od kog su ga razdvojili na rođenju 1978.
Luftika 18.12.2022
Dejan Baranovski iz Feketića više od 44 godine traži svog brata blizanca. On i njegova majka 20 godina neuspešno tragaju za članom porodice, za koga veruju da im je oduzet po rođenju. Dejan je, objavivši fotografiju na društvenoj mreži Fejsbuk… »
"Znam da ne može da me prihvati sada posle toliko vremena, samo želim da znam istinu": Biljana već 44 godine traži sina, a…
Blic 18.12.2022
Dejan Baranovski iz Feketića podigao je meštane ovog grada na noge kada je na društvenoj mreži objavio svoju fotografiju i objasnio da traži brata blizanca. Kako kaže Dejanova majka oni već 20 godina bez uspeha tragaju sa njim, a veruju da je on… »
"Dva puta su videli mog brata i mislili da sam ja": Dejan traži svog jednojajčanog blizanca više od 40 godina
Telegraf 18.12.2022
Dejan i majka Biljana veruju da nada umire poslednja. Dejan Baranovski iz Feketića podigao je meštane ovog grada na noge kada je na društvenoj mreži objavio svoju fotografiju i objasnio da traži brata blizanca - ni manje ni više nego 44 godine… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih

Prikazane fotografije zvučnog topa; Dačić u novom pokušaju gašenja požara
Al Jazeera pre 11 minutajoš 22 povezane

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 12 minutajoš 28 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 6 satijoš 14 povezanih

Sada je sve poznato: Evo gde i kada je sahrana Andrije Delibašića
Večernje novosti pre 36 minutajoš 48 povezanih