Повезане вести

Да бар постоји доказ, да одем на гроб да се исплачем! Дејан тражи брата близанца 44 године, мајка ишла и код Ђинђића

Да бар постоји доказ, да одем на гроб да се исплачем! Дејан тражи брата близанца 44 године, мајка ишла и код Ђинђића

Мондо 18.12.2022
Дејан Барановски (44) из Фекетића тражи свог брата близанца пуне 44 године! Дејан Барановски (44) из Фекетића тражи свог брата близанца пуне 44 године! Дејан Барановски (44) из Фекетића је подигао мештане свог места на ноге а… »
Дејан из Фекетића тражи брата близанца од ког су га раздвојили на рођењу 1978.

Дејан из Фекетића тражи брата близанца од ког су га раздвојили на рођењу 1978.

Луфтика 18.12.2022
Дејан Барановски из Фекетића више од 44 године тражи свог брата близанца. Он и његова мајка 20 година неуспешно трагају за чланом породице, за кога верују да им је одузет по рођењу. Дејан је, објавивши фотографију на друштвеној… »
"Знам да не може да ме прихвати сада после толико времена, само желим да знам истину": Биљана већ 44 године тражи сина, а…

"Знам да не може да ме прихвати сада после толико времена, само желим да знам истину": Биљана већ 44 године тражи сина, а…

Блиц 18.12.2022
Дејан Барановски из Фекетића подигао је мештане овог града на ноге када је на друштвеној мрежи објавио своју фотографију и објаснио да тражи брата близанца. Како каже Дејанова мајка они већ 20 година без успеха трагају са њим, а… »
"Два пута су видели мог брата и мислили да сам ја": Дејан тражи свог једнојајчаног близанца више од 40 година

"Два пута су видели мог брата и мислили да сам ја": Дејан тражи свог једнојајчаног близанца више од 40 година

Телеграф 18.12.2022
Дејан и мајка Биљана верују да нада умире последња. Дејан Барановски из Фекетића подигао је мештане овог града на ноге када је на друштвеној мрежи објавио своју фотографију и објаснио да тражи брата близанца - ни мање ни више… »

Вести дана »