Povezane vesti
"Ona mi je najveća i jedina radost" Slavko sam brine o kćerkici Biljani (6), žive u teškim uslovima (foto)
Blic 18.12.2022
U Ljeljenči kod Bijeljine, živi šestogodišnja Biljana sa bolesnim ocem Slavkom. Biljanu je majka ostavila kada imala samo osam meseci, piše BN, Od tada je sam odgaja otac, koji je, međutim, sada teško bolestan, i skoro potpuno onemogućen da radi i vodi… »
Bolesni Slavko sam brine o ćerkici Biljani (6): Žive u teškim uslovima i potrebna im je pomoć
Telegraf 18.12.2022
Uslovi u kojima žive su teški, u kući nema ni kupatila. U jedinoj prostoriji koja je funkcionalna spava devojčica, otac, da bi joj oslobodio prostor spava u adaptiranoj prostoriji pored, koja nije izolovana, u pitanju je nekadašnji hodnik. U Ljeljenči… »
Vesti dana »

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 40 minutajoš 29 povezanih

Tramvaji "Bozankaja" od sutra na ulicama Beograda – 3 miliona evra po komadu, tender pod sumnjom
Nova pre 6 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 57 povezanih

Ekskluzivno za kurir: Srbin spasao avion od teroriste! Zoran Nasteski oborio manijaka koji je pretio bombom – snimak obišao svet (video)
Kurir pre 41 minutajoš 26 povezanih