Povezane vesti
"Ona mi je najveća i jedina radost" Slavko sam brine o kćerkici Biljani (6), žive u teškim uslovima (foto)
Blic 18.12.2022
U Ljeljenči kod Bijeljine, živi šestogodišnja Biljana sa bolesnim ocem Slavkom. Biljanu je majka ostavila kada imala samo osam meseci, piše BN, Od tada je sam odgaja otac, koji je, međutim, sada teško bolestan, i skoro potpuno onemogućen da radi i vodi… »
Bolesni Slavko sam brine o ćerkici Biljani (6): Žive u teškim uslovima i potrebna im je pomoć
Telegraf 18.12.2022
Uslovi u kojima žive su teški, u kući nema ni kupatila. U jedinoj prostoriji koja je funkcionalna spava devojčica, otac, da bi joj oslobodio prostor spava u adaptiranoj prostoriji pored, koja nije izolovana, u pitanju je nekadašnji hodnik. U Ljeljenči… »
Vesti dana »
(Foto) Treća nesreća u kojoj je učestvovala pratnja Milojka Spajića za nepune dve godine Ukrajinac (21) BMW-om ušao u suprotan smer, pa se zakucao u vozilo: Povređeni policajci
Blic pre 36 minutajoš 2 povezane
Na današnji dan, 19. februar: Rođen Kopernik, umrli Andre Žid i Knut Hamsun, povukao se Kastro...
N1 Info pre 15 minutajoš 2 povezane
Danas oblačno sa sunčanim intervalima, temperatura do 17 stepeni.
Glas Zapadne Srbije pre 10 minutajoš 4 povezane
Iz Srbije u BiH hteo da prenese pet miliona! Otvorili mu auto na granici, pa videli gepek pun keša i lažna dokumenta
Blic pre 8 satijoš 1 povezana