Povezane vesti
Uhodila sam bivšeg, svega je tu bilo! Anabela Atijas nikad iskrenije o ljubavnim krahovima - "Mnogo sam plakala!"
Mondo 18.12.2022
Anabela Atijas komentarisala bivše ljubavi, pa otkrila da joj uhođenje partnera nimalo nije strano. Anabela Atijas komentarisala bivše ljubavi, pa otkrila da joj uhođenje partnera nimalo nije strano. Anabela Atijas bila je jedna od gošći u emisiji… »
Anabela Atijas uhodila bivšeg momka! Pevačica progovorila o davno prolivenim suzama: Kucala sam ljudima na vrata noću...
Kurir 18.12.2022
Anabela Atijas, progovorila je o ljubavi, suzama, ali i protekloj godini. Anabela se takođe, prisetila i svoje stare ljubavi. Pevačica je u samom startu otkrila da li je zadovoljna godinom koja uskoro prolazi, ali i priznala kako stoje stvari na… »
Vesti dana »
I danas natprosečno toplo, a uveče nas čeka potpuni preokret! Rhmz se oglasio rano jutros, stiže drastično hladnije vreme: Evo kada će padati i sneg u Srbiji
Blic pre 28 minutajoš 7 povezanih
Besni požar u Kaliforniji: Najmanje petoro mrtvih, evakuisano više od 70.000 ljudi
Vreme pre 21 minutajoš 6 povezanih
Ubistvu Zorana u Inđiji prethodila svađa oko droge: "Blic" otkriva detalje zločina na Badnje veče u Inđiji: Stojan otišao po trojicu prijatelja, pa nastao haos
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Dramatično otkriće u Pojasu Gaze: Pronađeno telo taoca u tunelu u Rafi
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
uživo RAT U UKRAJINI U napadu ruskih snaga na Zaporožje poginulo 13, ranjeno 109 ljudi
Euronews pre 5 minutajoš 3 povezane