Povezane vesti

„Sramota me je što gledam ovu nameštenu utakmicu“: Srpski fudbaler zaprepastio komentarom o finalu Mundijala FOTO

„Sramota me je što gledam ovu nameštenu utakmicu“: Srpski fudbaler zaprepastio komentarom o finalu Mundijala FOTO

Nova 18.12.2022
Finale Mundijala nije se dopalo srpskom reprezentativcu. Dok je čitava planeta netremice pratila finale Argentine i Francuske Nemanji Radonjiću se taj meč nije dopao. Naime, on je na Instagramu na jednoj stranici napisao. „Sramota me je što gledam… »
Nemanja Radonjić rekao da je finale SP namešteno Komentar srpskog fudbalera podigao veliku buru

Nemanja Radonjić rekao da je finale SP namešteno Komentar srpskog fudbalera podigao veliku buru

Alo 18.12.2022
Au, kakve reči! Posle nestvarne utakmice, produžetaka i penal serije, Argentina je treći put u istoriji postala šampion sveta pošto je u finalu Svetskog prvenstva pobedila Francusku! Zanimljiv kometar imao je srpski fudbaler Nemanja Radonjić… »
Žestoka optužba na račun mundijala! Nemanja Radonjić napisao da je finale SP namešteno, njegov komentar podigao je veliku…

Žestoka optužba na račun mundijala! Nemanja Radonjić napisao da je finale SP namešteno, njegov komentar podigao je veliku…

Kurir 18.12.2022
Čitav fudbalski svet trenutno gleda finale Svetskog prvenstva u fudbalu. Reprezentativci obe ekipe priredili su nam zaista spektakl za pamćenje, a nakon 90 minuta igre rezultat je 2:2. Sve oči su uprte ka ovoj utakmici, mnogi po društvenim mrežama… »

Vesti dana »