Povezane vesti
Najstrašnije je kad čujete: Vaše dete ima rak! Joland je dobila otkaz jer je lečila sina od kancera, danas pomaže svima
Kurir 18.12.2022
Joland Karera rodila je zdravog sina, a kada je nakon tri godine odvela dete lekaru zbog bolova u stomaku, istog dana dobila je informaciju od lekara da njeno dete pati od maligne bolesti. Nije se predala, njena borba je trajala pet godina, i uspela je… »
"Dobila sam otkaz jer sam lečila sina od kancera": Joland je dete izlečila nakon 5 godina, danas pomaže svima
Telegraf 18.12.2022
Rodila je samo jedno dete, a mnoga druga je zovu "kevo", i sva su kaže, njena. Joland Karera rodila je zdravog sina, a kada je nakon tri godine odvela dete lekaru zbog bolova u stomaku, istog dana dobila je informaciju od lekara da njeno dete pati od… »
Vesti dana »

(Video) Postaje srpski zet? Heroj drame u avionu poreklom s naših prostora podelio sjajne vesti: Upoznao sam najdivniju ženu na svetu, selim se u Srbiju
Dnevnik pre 35 minutajoš 28 povezanih

Prvi novi tramvaj kreće sutra: Šapić predstavio obnovu voznog parka i najavio novu liniju 8
Nedeljnik pre 7 satijoš 26 povezanih

Osveženje stiže u utorak Evo koliko će trajati i kada se očekuje stabilizacija treba li da strtepimo od vremenskih nepogoda?
Dnevnik pre 3 satajoš 58 povezanih