Povezane vesti
Mesi se predomislio: Želim i dalje da igram za Argentinu
Sport klub 18.12.2022
Podeli : Kako uspeh može da podigne adrenalim i promeni razmišljanje... Sanjao je sjajni Argentinac da konačno osvoji titulu prvaka sveta i dočekao je u Kataru. Najavio je da će mu finale sa Francuskom biti poslenji meč u plavo-belom dresu, preneli su to… »
Mesi: Znao sam da će mi Bog dati pehar
Sport klub 18.12.2022
Podeli : Svi su sa nestrpljenjem čekali šta će reći Leo Mesi nakon trijumfa u finalu Svetskog prvenstva. Argentina je u borbi za titulu pobedila pobedila Francusku tek nakon boljeg izvođenja penala, a njen najbolji igrač konačno je dočekao da osvoji… »
MESI nakon velikog finala: ‘Znao sam da će mi Bog dati pehar!’
Hot sport 18.12.2022
Prepun je emocija! Argentina je u finalu Svetskog prvenstva u fudbalu savladala Francusku nakon boljeg izvođenja penala. Konačan rezultat pre penal serije bio je 3:3, a dvostruki strelac i ispostaviće se igrač turnira, Leo Mesi, nakon meča rekao je… »
Mesi: Znao sam da će mi Bog dati pehar
Euronews 18.12.2022
Fudbalska reprezentacija Argentine novi je šampion sveta. Trofej je osvojen pobedom nad Francuskom posle boljeg izvođenja penala u finalu. Lionel Mesi je u svojoj 36. godini osvojio sve što se može osvojiti: "Nemam prave reči da opišem kakav je osećaj… »
Mesi se zahvalio Bogu i predomislio: Želim i dalje da igram za Argentinu
N1 Info 18.12.2022
Kako uspeh može da podigne adrenalim i promeni razmišljanje... Sanjao je sjajni Argentinac da konačno osvoji titulu prvaka sveta i dočekao je u Kataru. Najavio je da će mu finale sa Francuskom biti poslenji meč u plavo-belom dresu, preneli su to i brojni… »
Oglasio se najbolji igrač šampionata Mesi poslao jaku poruku, navijači Argentine u ekstazi
Alo 18.12.2022
Najbolji igrač Svetskog prvenstva Lionel Mesi prepun je emocija posle velikog finala Mundijala u Kataru. Argentinac je osvojio svoju prvu titulu svetskog prvaka u karijeri, "gaučosi" svoju treću u istoriji. - Ovo je prosto neverovatno. Znao sam da će mi… »
Vesti dana »
Snežna oluja se sručila na delove Srbije Ovaj grad se potpuno zabeleo, saobraćaj bio otežan na pojedinim deonicama
Alo pre 28 minutajoš 13 povezanih
Uživo NATO država podigla avione Rusija udarila blizu granice, najmanje 32 ranjenih u napadu na Harkov (foto/video)
Alo pre 28 minutajoš 11 povezanih
Noć u NBA ligi obeležio Luka Dončić: Brutalnom partijom vodio je Lejkerse do pobede nad Jutom!
Hot sport pre 13 minutajoš 9 povezanih