Povezane vesti
Lionel Mesi se ne povlači iz reprezentacije
Euronews 18.12.2022
Lionel Mesi je sa reprezentacijom Argentine konačno osvojio Svetsko prvenstvo i tako kompletirao svoju kolekciju trofeja, nakon čega je izjavio da se neće povući iz nacionalnog tima. Bio je strelac dva pogotka u pobedi nad Francuskom, a onda je posle… »
Mesija pitali da li je kraj, iznenadio ih odgovorom! Leo poljubio trofej i ne da ga nikome: Pogledajte, kako je samo lep
Mondo 18.12.2022
Mesi, da li ćeš nastaviti da igraš za reprezentaciju? "Pa, ja sam šampion!", odgovorio je Leo. Mesi, da li ćeš nastaviti da igraš za reprezentaciju? "Pa, ja sam šampion!", odgovorio je Leo Lionel Mesi rekao je posle pobede u finalu Svetskog prvenstva… »
Vesti dana »

(Foto) auto preticao bez migavca, kamion ga nije uspeo izbeći: Detalji tragedije kod Varaždina: Prešao je u njegovu traku...
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ova zemlja je najveći proizvođač sladoleda u Evropi: Nije ni Italija, a ni Francuska!
Blic pre 16 minutajoš 1 povezana

Besni diplomatski rat Moskve i rima: Đorđa Meloni oštro reagovala na odluku Rusije da predsednika Italije stavi na listu "rusofoba"!
Kurir pre 21 minutajoš 1 povezana

(Video) Spisak koji ledi krv: Objavljena imena 18.500 dece ubijene u Gazi: Umirala dok su se igrala ili spavala
Blic pre 1 satjoš 1 povezana