Повезане вести
Лионел Меси се не повлачи из репрезентације
Еуроневс 18.12.2022
Лионел Меси је са репрезентацијом Аргентине коначно освојио Светско првенство и тако комплетирао своју колекцију трофеја, након чега је изјавио да се неће повући из националног тима. Био је стрелац два поготка у победи над… »
Месија питали да ли је крај, изненадио их одговором! Лео пољубио трофеј и не да га никоме: Погледајте, како је само леп
Мондо 18.12.2022
Меси, да ли ћеш наставити да играш за репрезентацију? "Па, ја сам шампион!", одговорио је Лео. Меси, да ли ћеш наставити да играш за репрезентацију? "Па, ја сам шампион!", одговорио је Лео Лионел Меси рекао је после победе у… »
Вести дана »
Утростручен увоз горива због санкција Нафтној индустрији Србије, саопштила Влада
Слободна Европа пре 44 минутајош 36 повезаних
(БЛОГ) Јаћимовић и његов син штрајкују глађу: "Изгубио сам вољу за животом кад сам видео колико су децу испребијали"
Н1 Инфо пре 58 минутајош 48 повезаних
РХМЗ издао упозорење, а радарски снимци откривају шта то данас стиже у Србију, који су крајеви највише на удару и како ће се ситуација мењати из сата у сат
Нова пре 1 сатјош 61 повезана
Симбол Загреба нестао пред очима грађана: Погледајте шта је остало од чувеног небодера ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 2 сатајош 60 повезаних