Povezane vesti
Lionel Mesi se ne povlači iz reprezentacije
Euronews 18.12.2022
Lionel Mesi je sa reprezentacijom Argentine konačno osvojio Svetsko prvenstvo i tako kompletirao svoju kolekciju trofeja, nakon čega je izjavio da se neće povući iz nacionalnog tima. Bio je strelac dva pogotka u pobedi nad Francuskom, a onda je posle… »
Mesija pitali da li je kraj, iznenadio ih odgovorom! Leo poljubio trofej i ne da ga nikome: Pogledajte, kako je samo lep
Mondo 18.12.2022
Mesi, da li ćeš nastaviti da igraš za reprezentaciju? "Pa, ja sam šampion!", odgovorio je Leo. Mesi, da li ćeš nastaviti da igraš za reprezentaciju? "Pa, ja sam šampion!", odgovorio je Leo Lionel Mesi rekao je posle pobede u finalu Svetskog prvenstva… »
Vesti dana »

"Molim građane da veruju u svoju državu" Vučević: Sada je jasno da iza svega što se dešava stoji pokušaj preuzimanja vlasti
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih

Demonstranti priznali napad na policiju, dobili uslovne kazne: Gađali ih flašama i limenkama
Blic pre 1 satjoš 36 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, lokalni pljuskovi i grmljavina, sutra svežije i nestabilno vreme sa kišom
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 46 povezanih

Putin na sastanku u Kremlju: Samit na Aljasci bio blagovremen i veoma koristan
RTV pre 1 satjoš 98 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane