Povezane vesti
"Tamo gde se najmanje nadaš..." - Srpska pevačica otkrila gde je uzela veliku lovu: Od bakšiša sam kupila automobil!
Mondo 19.12.2022
Pevačica Vanesa Šokčić progovorila je o bakšišu i otkrila na kom veselju je uzela najveću lovu. Pevačica Vanesa Šokčić progovorila je o bakšišu i otkrila na kom veselju je uzela najveću lovu. Vanesa Šokčić devedesetih je bila jedna od najpopularnijih… »
"Od bakšiša sam kupila novi automobil" Venesa otkrila gde se masno zarađuje!
Kurir 19.12.2022
Pevačica Vanesa Šokčić otkrila je da je najvećem bakšišu dobila na jednom veselju u Italiji od kojeg nije mogla da kupi stan, ali jeste automobil. - Kad sam se vratila sa jedne svadbe u Italiji, kupila sam sebi nov auto. Stan nisam mogla. Bilo je to… »
Vesti dana »

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u 34 evropske države i lokalni izveštaji o saobraćaju u Pirotu i Zrenjaninu
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 27 povezanih

Gledajte kako će se nevreme kretati iz sata u sat Najavljeni olujni vetar i grad! (foto)
Alo pre 1 satjoš 43 povezane

Crvena zvezda dobila potencijalne rivale u plej-ofu za Ligu Šampiona ili Ligu Evrope
Insajder pre 12 minutajoš 45 povezanih

Približava se Trumpov rok, hoće li pritisak promijeniti tok rata u Ukrajini?
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 25 povezanih

Rusija odgovorila na Trampove pretnje nuklearnim podmornicama: "Budite veoma, veoma oprezni"
Mondo pre 2 minutajoš 23 povezane