Povezane vesti
"Tamo gde se najmanje nadaš..." - Srpska pevačica otkrila gde je uzela veliku lovu: Od bakšiša sam kupila automobil!
Mondo 19.12.2022
Pevačica Vanesa Šokčić progovorila je o bakšišu i otkrila na kom veselju je uzela najveću lovu. Pevačica Vanesa Šokčić progovorila je o bakšišu i otkrila na kom veselju je uzela najveću lovu. Vanesa Šokčić devedesetih je bila jedna od najpopularnijih… »
"Od bakšiša sam kupila novi automobil" Venesa otkrila gde se masno zarađuje!
Kurir 19.12.2022
Pevačica Vanesa Šokčić otkrila je da je najvećem bakšišu dobila na jednom veselju u Italiji od kojeg nije mogla da kupi stan, ali jeste automobil. - Kad sam se vratila sa jedne svadbe u Italiji, kupila sam sebi nov auto. Stan nisam mogla. Bilo je to… »
Vesti dana »

'U neverici smo': Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
BBC News pre 3 satajoš 53 povezane

„Drugačije poruke predsednice Evropske komisije Beogradu“: Nemanja Todorović Štiplija ističe da je Ursula fon der Lajen na neki način podržala proteste
Nova pre 1 satjoš 54 povezane

Dačić tvrdi da je studentkinja Poljoprivrednog fakulteta demantovala da ju je povredio policajac
Glas Zaječara pre 2 satajoš 26 povezanih

Opravdano odsustna Evo zašto se Mirka Vasiljević nije pojavila na saslušanju nije svedočila u slučaju supruga vujadina savića i a.K.
Dnevnik pre 51 minutajoš 54 povezane

"Pod vođstvom Trampa i uz evropske saveznike, okončaćemo rat u Ukrajini": Sad oštro zapretile Rusiji
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih