Повезане вести
Велика драма због Месија, зашто је носио црни плашт: То је срамота, апсолутно мрачно
Нова 19.12.2022
Аргентина је постала првак света у фудбалу нако драматичне победе против Француске после пенала. Након што је после продужетака резултат био 3:3, аргентина је након пенала славила са 4:2, а Меси је коначно у 35. години подигао… »
Раздвојио их тежак живот, а поново спојила трагедија: Ко је Месијева прелепа супруга која је због њега оставила бившег дечка…
Курир 19.12.2022
Аргентина је нови шампион света у фудбалу након узбудљивог финала Светског првенства против Француске. Након продужетака резултат је био изједначен (3:3), да би на пеналима Аргентина однела победу с резултатом 4:2. Лионел Меси… »
Мој мали Меси, дај ме протреси! Ово је хит Нивес Целзијус посвећен најбољем фудбалеру: Забиј ми гол, ја сам гола забиј до…
Курир 19.12.2022
Аргентине је постала постала првак света у фудбалу, а Лионел Меси проглашен је за најбољег играча Светског првенства. Након што је Лео огрнуо краљевску одежду и подигао "богињу", један стари хит контроверзне хрватске старлете… »
Вести дана »
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 13 минутајош 1 повезана
Држављанин Србије међу троје ухапшених из балканског картела Претреси изведени и на више локација у Србији: Одузет мерцедес и 16 хиљада евра
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Хаварија на нафтоводу У Немачкој: Излила се велика количине нафте, службе за ванредне ситуације на терен
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана