Povezane vesti
Buran vikend na novosadskim ulicama, sankcionisano preko 1.000 saobraćajnih prekršaja
Blic 19.12.2022
U periodu od 16. do 18. decembra, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 17 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba poginula, dve su teško, a šest osoba je lakše povređeno. U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 12… »
Vozio bicikl pijan - zadržan zbog nasilničke vožnje
Moj Novi Sad 19.12.2022
Od 16. do 18. decembra, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 17 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba poginula, dve su teško, a šest osoba je lakše povređeno. U tom periodu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 12 saobraćajnih… »
Dvanaest osoba povređeno u saobraćajnim nezgodama
Subotica.com 19.12.2022
Prošle nedelje na području Policijske uprave Subotica dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda. U osam saobraćajnih nezgoda četiri osobe su teže povređene i osam osoba je lakše povređeno dek je u četiri saobraćajne nezgode pričinjena samo materijalna šteta. U… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
(Foto, video) Veličanstven vatromet, igra dronova i laserski efekti Srpska Nova godina dočekana u Beogradu na vodi, oglasila se zvona sa Hrama Svetog Save
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 4 satijoš 2 povezane
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Direktor Foruma: Predsednik SAD Donald Tramp predvodiće veliku američku delegaciju u Davosu
Danas pre 9 satijoš 1 povezana