Povezane vesti
Vuk Mob otvorio dušu: Reper priznao da je hteo da digne ruku na sebe - Sad putujem non-stop pravim jezive pare!
Mondo 19.12.2022
Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, otkrio detalje iz privatnog života odgovarajući na pitanja pratilaca na društvenoj mreži Instagram. Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, otkrio detalje iz privatnog života odgovarajući na… »
"Pokušao sam sebi da oduzmem život": Vuk Mob progovorio o borbi sa depresijom: "To je trajalo godinama"
Blic 19.12.2022
Reper Vuk Mob progovorio je o depresiji sa kojom se borio, i tom prilikom priznao da je pokušao jednom da sebi oduzme život. Naime, on je odgovarao na pitanja fanova sa Instagrma, gde je otvorio dušu da je prolazio kroz težak period i da je imao crne… »
"Godinama sam se Borio sa depresijom" Vuk Mob pomišljao na najgore, a ovako se izborio sa krizom i problemima
Kurir 19.12.2022
Reper Vuk Mob, odgovarajući na pitanja pratilaca na Instagramu, priznao da se dugo godina borio sa depresijom kao i to da je pokušao da oduzme sebi život. - Borio sam se sa depresijom godinama, pokušao sam jednom sebi da oduzmem život. Onda sam… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 31 minutajoš 54 povezane
Primirje između Izraela i Hezbolaha se izgleda poštuje, Libanci se vraćaju u domove na jugu
Glas Amerike pre 1 satjoš 41 povezana
Stojmenović (ZLF) pre sednice Skupštine Beograda sto predsedavajućeg polila crvenom bojom
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Odbijen ukrajinski napad na Sevastopolj, oboreno 25 dronova iznad Krima
RTV pre 1 satjoš 19 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih