Повезане вести

Вук Моб отворио душу: Репер признао да је хтео да дигне руку на себе - Сад путујем нон-стоп правим језиве паре!

Вук Моб отворио душу: Репер признао да је хтео да дигне руку на себе - Сад путујем нон-стоп правим језиве паре!

Мондо 19.12.2022
Репер Вукадин Гојковић, познатији као Вук Моб, открио детаље из приватног живота одговарајући на питања пратилаца на друштвеној мрежи Инстаграм. Репер Вукадин Гојковић, познатији као Вук Моб, открио детаље из приватног живота… »
"Годинама сам се Борио са депресијом" Вук Моб помишљао на најгоре, а овако се изборио са кризом и проблемима

"Годинама сам се Борио са депресијом" Вук Моб помишљао на најгоре, а овако се изборио са кризом и проблемима

Курир 19.12.2022
Репер Вук Моб, одговарајући на питања пратилаца на Инстаграму, признао да се дуго година борио са депресијом као и то да је покушао да одузме себи живот. - Борио сам се са депресијом годинама, покушао сам једном себи да одузмем… »
"Покушао сам себи да одузмем живот": Вук Моб проговорио о борби са депресијом: "То је трајало годинама"

"Покушао сам себи да одузмем живот": Вук Моб проговорио о борби са депресијом: "То је трајало годинама"

Блиц 19.12.2022
Репер Вук Моб проговорио је о депресији са којом се борио, и том приликом признао да је покушао једном да себи одузме живот. Наиме, он је одговарао на питања фанова са Инстагрма, где је отворио душу да је пролазио кроз тежак… »

Вести дана »