Повезане вести
Бензема се повукао из репрезентације Француске
Политика 19.12.2022
ПАРИЗ - Фудбалер Реала Карим Бензема (35) објавио је данас да се повлачи из репрезентације Француске, преносе медији у Паризу. "Уложио сам много труда, правио сам и грешке, а све то ме је довело ту где сам данас и поносан сам на… »
Бензема окончао репрезентативну каријеру: Сукоб са Дешаном учинио своје
Еуроневс 19.12.2022
Званично најбољи фудбалер света Карим Бензема (35) одлучио је да оконча репрезентивну каријеру. Нападач Реал Мадрида саопштио је ову вест путем друштвених медија, а спекулише се да је донео овакву одлуку после сукоба са… »
Крај - карим Бензема се званично опростио: Отишао у Катар, вратио се, а сада је поруком објавио да се повлачи!
Мондо 19.12.2022
Карим Бензема више никада неће заиграти фудбал у дресу Француске. Карим Бензема више никада неће заиграти фудбал у дресу Француске. Карим Бензема је освојио Златну лопту, отишао је у Катар, повредио се, а иако је био спреман за… »
Тужна вест за Француску: Карим Бензема након сукоба са Дешаном рекао заувек збогом "триколорима"
Вечерње новости 19.12.2022
САМО дан након што је завршен Мундијал у Катару, Карим Бензема обавестио је јавност да више никада неће истрчати на терен у дресу француске репрезентације. ФОТО: АП/Тањуг Бензема, најбољи фудбалер света за минулу годину, на… »
БУМ - Бензема сам себи за рођендан поклонио - пензију!
Спортске.нет 19.12.2022
Најбољи фудбалер света за 2022. годину Карим Бензема опростио се од играња за национални тим Француске. Да је постојала позадинска прича његовог одласка из репрезентације само два дана уочи почетка Светског првенства, бивало… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 23 минутајош 1 повезана