Povezane vesti

Anćeloti odbacio navode o odlasku iz Real Madrida

Anćeloti odbacio navode o odlasku iz Real Madrida

Sportske.net 19.12.2022
Trener Real Madrida Karlo Anćeloti odbacio je danas navode da bi mogao da dodje u iskušenje da napusti klub i preuzme fudbalsku reprezentaciju Brazila. Ančeloti je u drugom mandatu u Realu, sa kojim je prošle sezone osvojio Ligu šampiona i titulu u… »
Ništa od preuzimanja Brazila: Anćeloti srećan u Realu, otkrio do kada ostaje u Madridu!

Ništa od preuzimanja Brazila: Anćeloti srećan u Realu, otkrio do kada ostaje u Madridu!

Hot sport 19.12.2022
Dovodio se u vezu sa Brazilom. Trener madridskog Reala Karlo Anćeloti, demantovao je navode svetskim medija da se nalazi među kandidatima za novog selektora fudbalske reprezentacije Brazila. On je istakao da ne zna šta će se dešavati u budućnosti… »
Anćeloti: Srećan sam u Realu, ostajem u Madridu do kraja

Anćeloti: Srećan sam u Realu, ostajem u Madridu do kraja

Sport klub 19.12.2022
Podeli : Trener Reala Karlo Anćeloti demantovao je da se nalazi među kandidatima za novog selektora Brazila, preneo je italijanski Radio RAI. Brazil je trenutno bez selektora, pošto je Tite podneo ostavku posle eliminacije protiv Hrvatske u… »
Karlo Anćeloti: Srećan sam u Realu, ne planiram da odlazim

Karlo Anćeloti: Srećan sam u Realu, ne planiram da odlazim

Euronews 19.12.2022
Trener fudbalera Reala, Karlo Anćeloti, demantovao je da se nalazi među kandidatima za novog selektora Brazila, preneo je italijanski Radio RAI. Brazil je trenutno bez selektora, pošto je Tite podneo ostavku posle eliminacije protiv Hrvatske u… »

Vesti dana »