Повезане вести

Анћелоти одбацио наводе о одласку из Реал Мадрида

Анћелоти одбацио наводе о одласку из Реал Мадрида

Спортске.нет 19.12.2022
Тренер Реал Мадрида Карло Анћелоти одбацио је данас наводе да би могао да додје у искушење да напусти клуб и преузме фудбалску репрезентацију Бразила. Анчелоти је у другом мандату у Реалу, са којим је прошле сезоне освојио Лигу… »
Ништа од преузимања Бразила: Анћелоти срећан у Реалу, открио до када остаје у Мадриду!

Ништа од преузимања Бразила: Анћелоти срећан у Реалу, открио до када остаје у Мадриду!

Хот спорт 19.12.2022
Доводио се у везу са Бразилом. Тренер мадридског Реала Карло Анћелоти, демантовао је наводе светским медија да се налази међу кандидатима за новог селектора фудбалске репрезентације Бразила. Он је истакао да не зна шта ће се… »
Карло Анћелоти: Срећан сам у Реалу, не планирам да одлазим

Карло Анћелоти: Срећан сам у Реалу, не планирам да одлазим

Еуроневс 19.12.2022
Тренер фудбалера Реала, Карло Анћелоти, демантовао је да се налази међу кандидатима за новог селектора Бразила, пренео је италијански Радио РАИ. Бразил је тренутно без селектора, пошто је Тите поднео оставку после елиминације… »
Анћелоти: Срећан сам у Реалу, остајем у Мадриду до краја

Анћелоти: Срећан сам у Реалу, остајем у Мадриду до краја

Спорт клуб 19.12.2022
Подели : Тренер Реала Карло Анћелоти демантовао је да се налази међу кандидатима за новог селектора Бразила, пренео је италијански Радио РАИ. Бразил је тренутно без селектора, пошто је Тите поднео оставку после елиминације против… »

Вести дана »